Duyuru

Collapse
No announcement yet.

45.000e kadar benzinli araç tavsiyesi.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 45.000e kadar benzinli araç tavsiyesi.

Bu yaz almayı düşunuyorum
    BMW F30 sportline

Yorum

Yaza kalmasin al al abin evlendikten sonra yeni kankam sen olucaksin
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Dugunden sonra bakarım abimden bayrağı ben alcam
        BMW F30 sportline

Yorum

İmzamdaki arabayı tavsiye ederim ihihi

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

ben zaten ilk mesajımda 2011 üstü B sınıfında clio ve C ve D olabilir demiştim. modifiyeli 2011 şahin görmedim. bir arkadaşın mantıklı bir şekilde önerdiği astra edition elegance ve clio için teşekkür ederim. sanırım astra, clio 4 sport tourer yada cruze sport plus arasından seçim yapacağım. babamda mondeo var. muazzam bir araba ama istanbulda o kadar büyüğü de bazen sıkıntı yaratıyor açıkçası.

sanırım 0 km clio sport tourer icon 0,9 yada temiz bir astra 1,4t diyeceğim. bir arkadaşımda cruze var ve 12 lt yakıyor. bu da ister istemez çok km yapmayacak olsam bile gözümü korkutuyor. açıkçası cruze çok düşündüğüm ve beğendiğim bir araç.

Yorum

Kia pro ceed fulu çok iyi

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
              Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: metal
                ben zaten ilk mesajımda 2011 üstü B sınıfında clio ve C ve D olabilir demiştim. modifiyeli 2011 şahin görmedim. bir arkadaşın mantıklı bir şekilde önerdiği astra edition elegance ve clio için teşekkür ederim. sanırım astra, clio 4 sport tourer yada cruze sport plus arasından seçim yapacağım. babamda mondeo var. muazzam bir araba ama istanbulda o kadar büyüğü de bazen sıkıntı yaratıyor açıkçası.

sanırım 0 km clio sport tourer icon 0,9 yada temiz bir astra 1,4t diyeceğim. bir arkadaşımda cruze var ve 12 lt yakıyor. bu da ister istemez çok km yapmayacak olsam bile gözümü korkutuyor. açıkçası cruze çok düşündüğüm ve beğendiğim bir araç.
                Madem benim lafımı farklı yerden anlayıp bilmişlik yapıyorsun, al sana 2011 model Şahin

http://trpress.com/2011-sahin-modeli...eni-resimleri/

---------------------------------------------------------------------

Kimse çıkıpta 0.9 Clio yada 1.4 Astra olabilir demedi, demekki kafanda daha önceden belirlediğin birkaç araç varmış. Bu araçları başta sunsaydın mantıklı yorumlar gelirdi, öyle 45.000 liraya ne alıyım dersen alacağın cevaplar bu şekilde olur...

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
                  Orjinal yazı sahibi: metal

Madem benim lafımı farklı yerden anlayıp bilmişlik yapıyorsun, al sana 2011 model Şahin

http://trpress.com/2011-sahin-modeli...eni-resimleri/

---------------------------------------------------------------------

Kimse çıkıpta 0.9 Clio yada 1.4 Astra olabilir demedi, demekki kafanda daha önceden belirlediğin birkaç araç varmış. Bu araçları başta sunsaydın mantıklı yorumlar gelirdi, öyle 45.000 liraya ne alıyım dersen alacağın cevaplar bu şekilde olur...
                  benim bilmişlik falan yaptığım yok. 2011 model üstü araç tavsiyesine modifiyeli şahin diyen ben değilim. 3.dünya ülkeleri için halen üretilen araçlar bizi ilgilendirmiyor. 2binli yıllara kadar murat 131'lerin türkiye'de üretildiğini de biliyoruz. ama Türkiye için değil. polemiğe de girmek istemiyorum.

ayrıca doğru dürüst ilk mesajımı okumadığınız da belli oluyor. ben clio olabilir, ama bir clio ya o kadar para vermektense bana tavsiye edebileceğiniz başka araçlar var mı diye sordum. ayrıca tekrar okursanız clio ve astrayı öneren arkadaşlar da var.

açıkcası beklediğim cevaplar şu araç olabilir gibi kısa bir cevaptı. RX8 yada M3 olmayacağını da çocuk bile bilir.

ayrıca beni tanımadığınız halde benimle senli benli konuşmanız da hoş değil. ama yaşınıza veriyorum.

uzatmaya gerek yok. aklı başında 1-2 arkadaşın önerdiği araçlar için teşekkür ediyorum. herkese aracıyla kazasız belasız sürüşler diliyorum.

opelmania dostuma da..

Yorum

İşleniyor...
                  X