Duyuru

Collapse
No announcement yet.

RÖTUŞ BOYASI

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• RÖTUŞ BOYASI

bugün arabayı yıkarken , sağ ön kapıdaki asfalt lekesine su tabancasını çok yakın tuttumki çıkarsın diye , asfalt parçası boyayla beraber çıktı , 2-3 mm lik boya koptu alttan astar gözüküyor sacı çıkmadı yani .
    arabam beyaz renk rötüş boyasını nerden bulabilirim acaba ,kaportacıya gittim boya sürüp zımparalayım dedi yaptırmadım. yada bu işlemi autokinglerde yapan özel bi cihaz varmı acaba lokal boya yapmadan.
    TEŞEKKÜRLER.
    2012 İnsignia 1.4 turbo edition elegance+beyaz

Ynt: RÖTUŞ BOYASI

en sağlıklısı rutuj yaptırın, lokal boyaya gerek yok çok minik bi yer için, yada boyacının dediği gibi rutuj ve zımpara yapsın, belli olmaz...

Yorum

size yakın herhangi bir opel servisine gidin ücretsiz 2 dakikada yaparlar. yada biraz rötuş boyası isteyin verirler
      2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

Ben servisten rutus boyasi istedim biraz veremiyoruz dediler sen bisey oldukca getir biz burda sureriz ama disariya veremiyoruz dediler
        2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

benim arkadaş için almıştık çok az
          2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

ben internette buldum ama , bizim bu beyaz opellerin beyzaı ne diye geçiyor , şeker beyazımı

Yorum

bugun autokinge gittim boyat dedi , yok dedim servise gittim, servisten okyanus beyazı orjinal boyasını aldım.
              daha sonra kaportacıma gittim , aynen şöyle tarif etti;
              kağıttan boya bandı verdi , kenarlara taşırmamam için , sen kendin 1 hafta boya kurudukça çukurluk dolana kadar 5-6 kat boya uygula , boya kemik gibi kuruyunca gel bi sıfır zımpara cila atalım hiç belli olmaz dedi , şu an 3. katı attım çukurluk yarıya inidi.

Yorum

bizim arabanın boya kodu şöför kapısının iç kısmında yazıyor
                Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

iyi sölediniz ordan bi kontrol yapayım. srk

Yorum

rötüşu dert etmeyin , 5-6 kat boya tatbikinden sonra zımpara pasta yaptırdım şimdi rötuş yapılan yeri bulamıyorum.

Yorum

Abi bunu ogrendigim iyi oldu benimde aldigim ilk gun cizmiti serefsizler tamponu ben boyadan baska cozumu yok diye umutsuzca birakmistim oyle bende o taktigi uyguluyim bari
                      2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

şimdi olay şu rötuş boyasını keendimiz alıp , boya kurudukça boya atığı olan yeri normal sevyeye gelinceye kadar 5-6 katla 1 er gün arayla doldurdum bunu kaportacı küçücük bi boya atığı için uğraşmıyor lokal boya yapim diyor hemen ,kendim doldurdum ( dışarı taşırmadan ) sorada kaportacıyta götürdüm sıfır zımparayla bi düzledi bi pasta , şimdi rötuş yaptığım yeri bulamıyorum .

Yorum

İşleniyor...
                        X