Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Cam Filmi Tavsiyesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Cam Filmi Tavsiyesi

Aracıma cam filmi yaptırmama direncim havaların ısınmasıyla sona ermiştir,
    Hayırlısıyla cam filmi yaptırmayı düşünüyorum.
    Biraz araştırdım solargard ve 3M aklıma yatar gibi oldu ama malumunuz uygulamayı yapan usta da çok önemli.
    Bu konuda daha önce yaptıranlardan mekan ve marka tavsiyesi rica ediyorum.

Ynt: Cam Filmi Tavsiyesi

Lumar marka, Seyrantepe oto san. Gençler Oto cam
    3 aracıma da orda yaptırdım, sorunsuz ve çok memnunum
    *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
      Sakıncası yoksa fiyat ne kadar tutuyo acaba ?
      2005 ASTRA H 1.6 ELEGANCE (SATILDI)
      2013 PASSAT 1.4 TSİ

Yorum

Lumar güzel ünlü bi marka zaten
        Fiyat hakkında bilgim yok aldığımda vardı
        2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film

Yorum

Trafikte çevirme işinden çekindiğim için yaptırmıyorum ama ben de istiyorum aslında.Nasıl olacak bu çelişki?
          2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Cam filmi yasagı kaldırıldı sorun olacagını sanmıyorum aslında
            2013 PASSAT 1.4 TSİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
              aynen katiliyorum
              Lumar Maslak gencler oto tanzer usta bu isin piri.
              Fiyati 300 tl olmasi lazim
              ATC 35 oneririm

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ysf8666
                Cam filmi yasagı kaldırıldı sorun olacagını sanmıyorum aslında
                Gerçekten mi kardeş,var mı yazılı bir yönetmelik filan?
                2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

http://www.tr-portal.net/otomobil/ca...si-kalkti.html bu linkten bakabilirsiniz
                  2013 PASSAT 1.4 TSİ

Yorum

Cam filmi hala yasak ama polisler kota doldurmak için kullanıyor benden söylemesi

Yorum

Kotayla alakası yok yasakta kaldırılmadı mevzu görüşü engellekten çok araç içinin görünmemesinin tehlike arz etmesinden kaynaklanıyor düşük numaralara zaten dokunmuyorlar benim arabamı bir kere bile filmden dolayı çevirmediler koyu film çektirmemekte fayda var diye düşünüyorum
                      2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film

Yorum

Araştırmalarım sonucunda 3M Crystalline serisine karar veriştim.
                        Diğer araştırmalarım sonucunda da araçları bağlanan ve özenle yaptırdıkları filmleri söktürmek zorunda
                        kalan insanların sayısının da pek az olmadığını gördüm.Zaten bunca zaman yaptırmama sebebim de buydu.
                        Köprüyü geçene kadar bile karşımdakinin sıfatı neyse onu hep söylerim yani bir kontrolde ezilip büzülemeyeceğim için
                        bana kesin ceza keserler ve ondan sonra doğru filimleri söktürüp aracın resmini çekip ve diğer prosedürleri yapmaya.
                        Böyle bir durum için aracın resmini film yaptırmadan önce çekmek gerekirse kullanmak ya da bir tanıdık aramak gibi şeylere mecbur kalmak
                        ve Trafik kontrlü korkusyla araç sürmektense filimsiz araç kullanmak iyidir.

3 gün sonraki randevumu iptal için servisi aradığımda eleman yeni bir düzenleme ile farklı bir filmin (logolu) Trafik tarafından
                        musade edilceğini, bu düzenlemeninde Mayıs sonuna yetişmesini beklendiklerini söyledi.
                        Bir düzenleme yapılana kadar film yaptırmamaya karar verdim belki başka bahara...

Yorum

Bende arka kapı kelebek camlarına 2 numara yaptırmayı düşünüyorum Perdeleri kapadığında kelebekler açıkta kalıyor.Komik durmaz insallah
                          2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti

Yorum

İşleniyor...
                          X