Sitemizin doktorlarından rol çalmış olmayalım ama, yaşamı boyunca fazla kiloları ile başı derde girmiş olan birisi olarak düşüncelerimi yazayım.
Sebebi ne olursa olsun ( sağlık, estetik vs vs ) eğer Volkan gerçekten kilo vermek istiyorsa bu yaştan sonra bunu sağlıklı yöntemler ile yapmak zorunda.
Önce endokrin uzmanlarına gidip muayene olacak. Doktor fazla kilonun altındaki sebepleri tespit edip Volkanı yönlendirecek.
Volkan söylenenleri yaparsa ilk 5-6 ayda 20-25 kilo verebilir.
Önemli olan Volkanda bu irade varmı ...
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
1 ayda hayatta 30 kilo veremez...... ihihi ihihi ihihi
Orjinal yazı sahibi: Funkyair
Volkan Hocam
Senin canavari daha da Guclendirmek cok zor dolayisi ile artik agirlik azaltma zamani
Misal yeni Audi A3 reklamlarinda 90 kg daha hafif diyor
İste benim
İddiam bugun 30 Mart 2013
Su anki kilon kac bilmiyorum ama
30 Mart 2014 de 30 kilo verirsen sen ve ailene marmaris icmelerde bir hafta tatil
Yok yapamazsan senin canavari bir hafta ben kullanirim (en 240 hp modunda) ve harcadigim yakiti sen alirsin
Var misin ?
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Bence isterse ilk ay 15 kilo verebilir.
Aynı kilolarda bir abim aynen azmetti.
Ortalama bir diyet ve yürüyüşle 1 ayda 13 kilo verdi.
2. ay 10 kilo verdi.
Halen devam ediyor.
130 lardan 107 ye inmişti en son.
Geçen hafta görüştüğümüzde.
Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011 Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013
Canım kankam alim nerden aklına gelmis gece gece ama Agustosa kadar 30 kilo vermeyi düşünüyorum gerçi düşünmüyorum, kesin vericem iddiaya giren varmi hiho
Volkan abi sen 30 kilo ver ...
2010 BMW 320d Lci
KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...
Canım kankam alim nerden aklına gelmis gece gece ama Agustosa kadar 30 kilo vermeyi düşünüyorum gerçi düşünmüyorum, kesin vericem iddiaya giren varmi hiho
Ulen işin içinde iddia olursa sen 50 kilo bile verirsin Volkanım haha
[center] İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)
Ulen işin içinde iddia olursa sen 50 kilo bile verirsin Volkanım haha
ya yok yılmaz abi ne 50 si adamı gaza getirip durmayın . zaten arabası gitmiyor kimle yarışsa yeniliyor kendisinin yarısı kadar adamlara bilek güreşinde yeniliyor abantta buz un üzerindede yürüyemedi zaten hep fiyasko ...
2010 BMW 320d Lci
KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...
Benim de aşırı kilom vardı bir aralar, Lahana Çorbası Diyeti bu işe bire bir, lahana çorbası tarifi var, her acıktığında istediğin kadar içebiliyorsun.
Tadının iyi olduğunu söyleyemeyeceğim ama, hem doyurucu, hem de yedikçe kilo verdiriyor. Ekmeksiz olarak istenildiği kadar tüketilebiliyor.
Sadece tavsiye olsun diye söylüyorum, yanlış anlaşılmasın da.. Bana haftada 3 kilo verdirdi. Abime ayda 20 kilo verdirdi.
Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho
Yorum