Duyuru

Collapse
No announcement yet.

VOLKAN İN KİLOLARI... ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: VOLKAN İN KİLOLARI... ?

Orjinal yazı sahibi: FacomX
    Volkan ne verip veremiyor anlamadim
    haydaaaa ihihi
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Sitemizin doktorlarından rol çalmış olmayalım ama, yaşamı boyunca fazla kiloları ile başı derde girmiş olan birisi olarak düşüncelerimi yazayım.
      Sebebi ne olursa olsun ( sağlık, estetik vs vs ) eğer Volkan gerçekten kilo vermek istiyorsa bu yaştan sonra bunu sağlıklı yöntemler ile yapmak zorunda.

Önce endokrin uzmanlarına gidip muayene olacak. Doktor fazla kilonun altındaki sebepleri tespit edip Volkanı yönlendirecek.
      Volkan söylenenleri yaparsa ilk 5-6 ayda 20-25 kilo verebilir.

Önemli olan Volkanda bu irade varmı ...
      2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

1 ayda hayatta 30 kilo veremez...... ihihi ihihi ihihi

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
        Volkan Hocam
        Senin canavari daha da Guclendirmek cok zor dolayisi ile artik agirlik azaltma zamani
        Misal yeni Audi A3 reklamlarinda 90 kg daha hafif diyor
        İste benim
        İddiam bugun 30 Mart 2013
        Su anki kilon kac bilmiyorum ama
        30 Mart 2014 de 30 kilo verirsen sen ve ailene marmaris icmelerde bir hafta tatil
        Yok yapamazsan senin canavari bir hafta ben kullanirim (en 240 hp modunda) ve harcadigim yakiti sen alirsin
        Var misin ?

Yorum

Alkol kullanımını bırakırsa,
          Düzenli spor yaparsa,
          Spor yaparken L-carnitin kullanırsa,
          Şekerden ve ekmekten uzak durursa,
          Düzenli uyursa

Tüm bunları yaparsa ağustos ayına kadar 30 kilo verebilir Volkan bende güveniyorum.İsterse yapar...

Yorum

kilo için zor diyorum :P onda o irada yok := başka iddiada yanındayım bunda yanında değilim daha önceden vediği sözleri yok saydığı için :P
            2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
            [center]

Yorum

Bence isterse ilk ay 15 kilo verebilir.
              Aynı kilolarda bir abim aynen azmetti.
              Ortalama bir diyet ve yürüyüşle 1 ayda 13 kilo verdi.
              2. ay 10 kilo verdi.
              Halen devam ediyor.
              130 lardan 107 ye inmişti en son.
              Geçen hafta görüştüğümüzde.
              Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
              Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013

Yorum

Bence Erhan ile iddaya girerse verir

Yorum

Bu arada Volkan çıt yok .... haha haha haha haha

Yorum

Kosulara basladi herhalde

Yorum

Allah yardımcısı olsun Volkan abimin, ama işi zor ; Hayırlısı...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
                        Canım kankam alim nerden aklına gelmis gece gece ama Agustosa kadar 30 kilo vermeyi düşünüyorum gerçi düşünmüyorum, kesin vericem iddiaya giren varmi hiho
                        Volkan abi sen 30 kilo ver ...
                        2010 BMW 320d Lci

KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...

Yorum

Canım kankam alim nerden aklına gelmis gece gece ama Agustosa kadar 30 kilo vermeyi düşünüyorum gerçi düşünmüyorum, kesin vericem iddiaya giren varmi hiho
                          Ulen işin içinde iddia olursa sen 50 kilo bile verirsin Volkanım haha
                          [center]
                          İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YK34
                            Ulen işin içinde iddia olursa sen 50 kilo bile verirsin Volkanım haha
                            ya yok yılmaz abi ne 50 si adamı gaza getirip durmayın . zaten arabası gitmiyor kimle yarışsa yeniliyor kendisinin yarısı kadar adamlara bilek güreşinde yeniliyor abantta buz un üzerindede yürüyemedi zaten hep fiyasko ...
                            2010 BMW 320d Lci

KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...

Yorum

Volkan abim, bak çeşme kumsalları seni bekliyor, gel de şu plajda milleti kendine hayran hayran baktır

Yorum

Benim de aşırı kilom vardı bir aralar, Lahana Çorbası Diyeti bu işe bire bir, lahana çorbası tarifi var, her acıktığında istediğin kadar içebiliyorsun.
                                Tadının iyi olduğunu söyleyemeyeceğim ama, hem doyurucu, hem de yedikçe kilo verdiriyor. Ekmeksiz olarak istenildiği kadar tüketilebiliyor.

Sadece tavsiye olsun diye söylüyorum, yanlış anlaşılmasın da.. Bana haftada 3 kilo verdirdi. Abime ayda 20 kilo verdirdi.
                                Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

İşleniyor...
                                X