Duyuru

Collapse
No announcement yet.

VOLKAN İN KİLOLARI... ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• VOLKAN İN KİLOLARI... ?

Burdan tüm dostlarıma ve Volkan ı seven volkancılara seslenmek ısıtıyorum,kendı ıstegıne bağlı olmak üzere,kardesımız ıster ıse 1 ayda kaç kılo verebılır,bunu yapmaya gucu ve ıradesı varmıdır ??? Ben volkanıma sonuna kadar ınanıyorum,bugüne kadar neler yapabıldıgını hep beraber gordukkkkkk...... Hadî hayırlısı...

Ynt: VOLKAN İ'N KİLOLARI... ?

Volkan abimin inanırsa başaramayacağı şey çok azdır. 5 ila 10 kilo verebilir bence
    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Ynt: VOLKAN İ'N KİLOLARI... ?

L-carnitin ile 10 kilo civarı
      Insignia 1.4 Turbo Elegance

Yorum

Ynt: VOLKAN İN KİLOLARI... ?

Gonul isterki 20 kg versin .......

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Canım kankam alim nerden aklına gelmis gece gece ama Agustosa kadar 30 kilo vermeyi düşünüyorum gerçi düşünmüyorum, kesin vericem iddiaya giren varmi hiho

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Volkan abi kilo alma sonra dikkat et
            2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
            yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

Volkan abim hakkında hayırlısı olsun, sağlığını kaybetmede. Benim tahminim ilk ay su kaybın ile beraber 10 kg civarında verirsin sonraki aylar ise 6 kilo civarında gider 5 ayda istediğin kiloya ulaşırsın
              2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
                Canım kankam alim nerden aklına gelmis gece gece ama Agustosa kadar 30 kilo vermeyi düşünüyorum gerçi düşünmüyorum, kesin vericem iddiaya giren varmi hiho
                Ben bu konuda bir şey demiyorum, Volkan biliyor zaten yoruldum artık
                [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Bence volkan hayatta veremez haha

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Bence Volkan abi verir
                    *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Volkan ne verip veremiyor anlamadim

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

35 günde 8,5kg ve toplamda da 18kg vermiş biri olarak (hoş 2-3 kg geri aldım sınav hazırlığı esnasında) diyorum ki:

Doğru diyetisyen eşliğinde, düzenli beslenme (ara ya da ana öğünleri atlamadan) ve her gün en az 1 saat yürüyüş ile haftada 1,5-2 kg vermesi gayet normal diye düşünüyorum.
                        Her şeyden önemlisi motivasyon gerekli ya da mecbur kalmak O zaman seve seve kurallara uyup kilosunu verebiliyor insan

1 ayda 10-11kg benim tahminim.

Yorum

Volkan Hocam
                          Senin canavari daha da Guclendirmek cok zor dolayisi ile artik agirlik azaltma zamani
                          Misal yeni Audi A3 reklamlarinda 90 kg daha hafif diyor
                          İste benim
                          İddiam bugun 30 Mart 2013
                          Su anki kilon kac bilmiyorum ama
                          30 Mart 2014 de 30 kilo verirsen sen ve ailene marmaris icmelerde bir hafta tatil
                          Yok yapamazsan senin canavari bir hafta ben kullanirim (en 240 hp modunda) ve harcadigim yakiti sen alirsin
                          Var misin ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                            Volkan ne verip veremiyor anlamadim

Yorum

haha haha haha haha bence herturlu verir abi 5-6 kilo
                              Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

İşleniyor...
                              X