arkadaşlar bu 1.4 edition donanımda bildiğimiz el frenimi var yoksa elektronik el freni şu küçük düğmeli olandan biraz araştırdım kafam karıştı ayrıca edition donanıma sunroof ekletebilirmiyiz herkese şimdiden teşekkürler allaha emanet olun
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1.4 edition hakkında
Collapse
X
-
Ynt: 1.4 edition hakkında
1.4 edition olarak insignia türkiye'de çok az var galiba. Genelde edition elegance var.
Parmak freni var edition elegance'da. Ek ücret ödeyerek sunrooflu model alabiliyorsunuz.2012 - 1.4 Turbo Edition Elegance + Yeni Stil Paketi
Yorum
-
editionlarda normal el freni var ve benim bildiğim hiçbir donanım eklenemiyor sunroof vb. zaten türkiyedede çok sınırlı sayıda belki bir elin parmakları geçmez.sırf insignia fiyatları 54 milyardan başlasın diye yapılmış bişey bence bayiye gidiyosun 54 milyara insignia varmış diye 60 milyarlığı alıp çıkıyosun2012 İnsignia 1.4 Turbo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ygtylmzeditionlarda normal el freni var ve benim bildiğim hiçbir donanım eklenemiyor sunroof vb. zaten türkiyedede çok sınırlı sayıda belki bir elin parmakları geçmez.sırf insignia fiyatları 54 milyardan başlasın diye yapılmış bişey bence bayiye gidiyosun 54 milyara insignia varmış diye 60 milyarlığı alıp çıkıyosun2016 - İNSİGNİA - SPORT + STİL PAKET - BEYAZ
Yorum
-
Edition da düz el freni var. Bayiler jant stil paket vs diyerek arabayı 59-60 bandına cekmey calısıyor. Ya sade edition alın degilse sade edition elegance alın derim. Daha önce insignia yaya binmediyseniz edition diğer tum araclara gore fazlasıyla dolu bir model
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: a.eredıtıon modelinde sıs farı da yok on arka senser yok bıldıgım kadarıyla cantlar bıle celık degıl kapaklıboyle olunca arabaya cok eksı puan kazandırıyor zaten turkıyede de nadırInsigniaTEAM
Yorum
-
Ben editon kullanıyorum. Normal el freni mevcut, müzik sistemi CD300 ve birde gösterge paneli diğer modellere göre biraz daha küçük. Bunun haricinde hiç bir fark yok. eğer dersenki park sensörü yok onu zaten alırken hediye olarak takıyorlar. Ben cyclone dvd taktırdım, bluetooth, gerigörüş kamerası vs.. de eklendi ve maliyeti 1800 tl. Sonuç olarak baz dediğimiz insignia C segmentindeki full araçların çoğundan çok daha dolu. Cosmo alamayacaksan sipariş edip edition almak daha mantıklı1.4T edition 2012
Yorum
Yorum