Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.4 edition hakkında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.4 edition hakkında

arkadaşlar bu 1.4 edition donanımda bildiğimiz el frenimi var yoksa elektronik el freni şu küçük düğmeli olandan biraz araştırdım kafam karıştı ayrıca edition donanıma sunroof ekletebilirmiyiz herkese şimdiden teşekkürler allaha emanet olun

Ynt: 1.4 edition hakkında

1.4 Edition elegance lerde sunroof oluyor ve Elfreni artık parmak freni oldu

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

abi mesajın için teşekkür ederim ben sadece en baz donanımlı olan edition modeli olan için merak etmiştim yoksa edition elagance için bunlar geçerli

Yorum

1.4 edition olarak insignia türkiye'de çok az var galiba. Genelde edition elegance var.

Parmak freni var edition elegance'da. Ek ücret ödeyerek sunrooflu model alabiliyorsunuz.
        2012 - 1.4 Turbo Edition Elegance + Yeni Stil Paketi

Yorum

Pendik ATM'de sormuştum 1 ay önce 1.4 2012 model baz edition araba yoktu.Temin etmek te çok zor stoklarda kalmadı demişlerdi.

Yorum

editionlarda normal el freni var ve benim bildiğim hiçbir donanım eklenemiyor sunroof vb. zaten türkiyedede çok sınırlı sayıda belki bir elin parmakları geçmez.sırf insignia fiyatları 54 milyardan başlasın diye yapılmış bişey bence bayiye gidiyosun 54 milyara insignia varmış diye 60 milyarlığı alıp çıkıyosun
            2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Edition donanımı sanırım yeni astralarda kullanılıyor.
              2012 - 1.4 Turbo Edition Elegance + Yeni Stil Paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
                editionlarda normal el freni var ve benim bildiğim hiçbir donanım eklenemiyor sunroof vb. zaten türkiyedede çok sınırlı sayıda belki bir elin parmakları geçmez.sırf insignia fiyatları 54 milyardan başlasın diye yapılmış bişey bence bayiye gidiyosun 54 milyara insignia varmış diye 60 milyarlığı alıp çıkıyosun
                Aynı haltı yedim bende
                2016 - İNSİGNİA - SPORT + STİL PAKET - BEYAZ

Yorum

edition modelı su an turkıyede satışı yok siparış üzerıne gelıyor. ama onu nıye alacaksınkı
                  ahmet

Yorum

Edition da düz el freni var. Bayiler jant stil paket vs diyerek arabayı 59-60 bandına cekmey calısıyor. Ya sade edition alın degilse sade edition elegance alın derim. Daha önce insignia yaya binmediyseniz edition diğer tum araclara gore fazlasıyla dolu bir model

Yorum

edıtıon modelinde sıs farı da yok on arka senser yok bıldıgım kadarıyla cantlar bıle celık degıl kapaklıboyle olunca arabaya cok eksı puan kazandırıyor zaten turkıyede de nadır
                      ahmet

Yorum

Orjinal yazı sahibi: a.er
                        edıtıon modelinde sıs farı da yok on arka senser yok bıldıgım kadarıyla cantlar bıle celık degıl kapaklıboyle olunca arabaya cok eksı puan kazandırıyor zaten turkıyede de nadır
                        Baz Edition donanımda sis farı ve 17" alüminyum alaşım jant var. Bu iki aksesuarın bulunmadığı "Selection" donanımı Türkiye'ye gelmiyor.
                        InsigniaTEAM

Yorum

Ben editon kullanıyorum. Normal el freni mevcut, müzik sistemi CD300 ve birde gösterge paneli diğer modellere göre biraz daha küçük. Bunun haricinde hiç bir fark yok. eğer dersenki park sensörü yok onu zaten alırken hediye olarak takıyorlar. Ben cyclone dvd taktırdım, bluetooth, gerigörüş kamerası vs.. de eklendi ve maliyeti 1800 tl. Sonuç olarak baz dediğimiz insignia C segmentindeki full araçların çoğundan çok daha dolu. Cosmo alamayacaksan sipariş edip edition almak daha mantıklı
                          1.4T edition 2012

Yorum

İşleniyor...
                          X