Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Koltuk başlığı çıkıyormu ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Koltuk başlığı çıkıyormu ?

Arkadaşlar merhaba İnsignialarda koltuk başları çıkmıyormu acaba ? sadece yükseklik ayarı var galiba . Koltuk arkası başlık üzerine elbise askısı takacağım ancak kafalıkları sökemedim.Bilen bir arkadaş açıklarsa sevinirim.

Teşekkürler.

Ynt: Koltuk başlığı çıkıyormu ?

Orjinal yazı sahibi: Ramstone
    Arkadaşlar merhaba İnsignialarda koltuk başları çıkmıyormu acaba ? sadece yükseklik ayarı var galiba . Koltuk arkası başlık üzerine elbise askısı takacağım ancak kafalıkları sökemedim.Bilen bir arkadaş açıklarsa sevinirim.

Teşekkürler.

bi kere bende denemiştim ancak çıkaramadım...

Yorum

Bizim eskı kia aracımızda da vardı aktıf kafalık oldugu ıcın teli var onu cıkartıp yapıyorsunuz yanı en azından kıa da oyleydı arkadakı kısmı cıkartıyorsunuz halat tel var (bisiklet fren teli gibi) onu cıkartıyorsunuz kafalık cıkıyordu
      Bayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!

Yorum

Ben cikarttim ama benimki dandik aktif basli degil standart basli
        2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

benide bi aralar deli etmişti hanımla cocuk arkada oturunca yolu göremiyorum demişti ugraştım olmadı
          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
          X