Turbo timer Calısma amacı ne ((: takmamıza gerek varmı ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
turbo timer
Collapse
X
-
Ynt: turbo timer
hepimizin bildigi fakat bazen unuttugumuz bir islemi duzenli olarak yapan bir uygulama
turbo araclarda ozellikle arac stop edilmeden once 1 dk rolentide bekletip sonra kapatmaklazim turbo yaglanmasi duzgun olsun diye turbo timer bu islemi sizin icin yapiyor siz anahtari cikartip disari cikiyorsunuz ama motor kapanmiyor set edilen zaman kadar beklemektedir ve motor kapanir
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
Orjinal yazı sahibi: Safaksengezerben hiç beklemiyorumki abi ((: acaba kullanmalımıyım bu turbo timer'ı
Gerçi Opel Astra J Lere olmuyo diye biliyorum Çünkü El Frenini Çektikten Sonra Devreye Giren Bi Sistem bizdede elektronik fren var o yüzden olmuyo :s Diye Biliyorum insignialaradada olmaması lazım uygulayan arakdaslar varmı ?
Biz Kimseyi Yarı Yolda Bırakmadık..Çok Hızlıydık Duramadık
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Jr.OzOrjinal yazı sahibi: Safaksengezerben hiç beklemiyorumki abi ((: acaba kullanmalımıyım bu turbo timer'ı
Gerçi Opel Astra J Lere olmuyo diye biliyorum Çünkü El Frenini Çektikten Sonra Devreye Giren Bi Sistem bizdede elektronik fren var o yüzden olmuyo :s Diye Biliyorum insignialaradada olmaması lazım uygulayan arakdaslar varmı ?
35 AE 5050 Vizyondayız iyi SeyiiirLer (;
35 DAN 94 2012 Ford fiesta ((:
35 NLP 06 2009 audi Q7 3.0 s-sline quatRo ((:
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aliorBen ilk çalıştırdığımda da bekliyorum rölantinin 0 a düşmesini stop etmeden önce 1 dakikada bekliyorum turbo sağlığı ve uzun vadede sorun çıkarmaması açısından faydalı açık..
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23aynen, beklemek iyidir benim gözümde gereksiz bir harcama, 1 dk beklemek ya da parketmeye yaklaşırken aracı sakin kullanmak da aynı etkiyi verir zaten...Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23aynen, beklemek iyidir benim gözümde gereksiz bir harcama, 1 dk beklemek ya da parketmeye yaklaşırken aracı sakin kullanmak da aynı etkiyi verir zaten...
11' 1.6 T COSMO 19' JANT + Opc Sinyal Çerçevesi..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aliorOrjinal yazı sahibi: 35OFT23aynen, beklemek iyidir benim gözümde gereksiz bir harcama, 1 dk beklemek ya da parketmeye yaklaşırken aracı sakin kullanmak da aynı etkiyi verir zaten...
Yorum
Yorum