herkese selamlar abilerim arkadaşlarım bir soru soracam opel bayilerinden kredi ile araç satın alınırken ruhsatta rehinlidir satılamaz diye yazıyormu bunu merak ediyorum kredi ile araç alanlar varsa cevap yazarsa sevinirim herkese hayırlı günler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
kredi ile araç alma
Collapse
X
-
Ynt: kredi ile araç alma
Orjinal yazı sahibi: opelcdherkese selamlar abilerim arkadaşlarım bir soru soracam opel bayilerinden kredi ile araç satın alınırken ruhsatta rehinlidir satılamaz diye yazıyormu bunu merak ediyorum kredi ile araç alanlar varsa cevap yazarsa sevinirim herkese hayırlı günler
bunun artık bayiyle filan bi ilgisi yok, yaklaşık 3-4 yıldır markası, modeki ne olursa olsun kredi çekilen araçların ruhsatlarında herhangibir rehin yazısı yada hak mahrumiyeti yazmamaktadır...
-
Bankalar rehin şartını sistem üzerinden koyuyor ve kaldırıyor.
Ruhsat üzerinde ibare olmuyor. Ancak noter, vergi dairesi trafik vs görebeliyor.
Eskiden yazışma ile yapılıyordu ve ruhsatta rehinlidir kaşesi oluyordu.
Kredi alırken sözleşmenize rehin kaldırma ücretine dikkat. Kredim bitti oh ne rahat dediğiniz anda banka sizden 250 TL rehin kaldırma ücreti istiyor.
Sözleşmenize dikkat !
Benden istediler ama alamadılar.
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
Arkadaşlar son dönemde tüketici fazilerinde bankasına göre enteresan kampanyalar var.Oto kredilerinde görünmeyen extra masrafları ve rehin durumu göz önünde bulundurulduğunda tercihte tereddütler oluşuyor.Ben de şubat ayında oto kredisi diye gidip tüketici kredisi ile aldım.
Yorum
-
[quote=mehmet ]
Bankalar rehin şartını sistem üzerinden koyuyor ve kaldırıyor.
Ruhsat üzerinde ibare olmuyor. Ancak noter, vergi dairesi trafik vs görebeliyor.
Eskiden yazışma ile yapılıyordu ve ruhsatta rehinlidir kaşesi oluyordu.
Kredi alırken sözleşmenize rehin kaldırma ücretine dikkat. Kredim bitti oh ne rahat dediğiniz anda banka sizden 250 TL rehin kaldırma ücreti istiyor.
Sözleşmenize dikkat !
Benden istediler ama alamadılar.
[/herkez senin gibi uyanık olamıyor mehmet abi ihihiHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
Yorum