Evet arkadaslar daha oncede dvd800 film izlenecek demiştim . biraz once aldıgım mesajtan dolayi biraz konuyu biraz acmak istedim istanbulda calısması var bende bir yandan basladım flyaudio ile dvd800 arasında hic bir fark yok sadece bizim dvd800lerde kripton var .avi .mpg .mov gibi uzantılara okuyunca yürütme fonksiyonunu kapatıyor . bu işin iki yolu var dvd800lerimiz icin ya yeni bir uzantı cıkartıp mesale .d8vi cıkartıp bunun kodek'ini voice formatıymıs gibi gosterip cihaza güncelleme yapmak yada kriptonu kirarak icindeki engelleme fonksiyonlari iptal etmek ikiside birbirinden zor istanbuldaki arkadaslarda bende 2 yolu sectik yaklasık 1 sene icinde izleriz galiba ... obaa
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
DVD800 Film izleme konusu
Collapse
X
-
Ynt: DVD800 Film izleme konusu
cd 500 tam arıstırmadım ama birşey diyemicem dvd 800 sistemi butun formatlari görebildigi icin işimiz kolay cd500lerde vcd gibi calısıyor ise olur gibime geliyor ama normal bir cd calarsa olmaz gibi olsa bilede kimse onunla o kadar ugrasacagını zannetmiyorum ama tabi herzaman ustanın ustası var. benim goremedigim noktalari o gormus olabilir
Yorum
-
Artık beklicez yapacak birşey yok ama şunu unutmayın ki eğer bu işi başarabilirseniz birçok kişi size minnettar olacak.Kolay gelsin...2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: byanigliEvet arkadaslar daha oncede dvd800 film izlenecek demiştim . biraz once aldıgım mesajtan dolayi biraz konuyu biraz acmak istedim istanbulda calısması var bende bir yandan basladım flyaudio ile dvd800 arasında hic bir fark yok sadece bizim dvd800lerde kripton var .avi .mpg .mov gibi uzantılara okuyunca yürütme fonksiyonunu kapatıyor . bu işin iki yolu var dvd800lerimiz icin ya yeni bir uzantı cıkartıp mesale .d8vi cıkartıp bunun kodek'ini voice formatıymıs gibi gosterip cihaza güncelleme yapmak yada kriptonu kirarak icindeki engelleme fonksiyonlari iptal etmek ikiside birbirinden zor istanbuldaki arkadaslarda bende 2 yolu sectik yaklasık 1 sene icinde izleriz galiba ... obaa
İnşallah eN uyqun zamanda sevindirirsin bizleri de..
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
Yorum