Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Nedeni 18 inç jantlar mıdır?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Nedeni 18 inç jantlar mıdır?

Orjinal yazı sahibi: Revo
    Orjinal yazı sahibi: karyurekli
    aynı sorun bendede var düşük hıllarda daha fazla his edıyorum tıtremeyi.ayrıca kalorifer dögmesını acınca araba bayagı titreme yapıyor.
    Aynen hocam.Bende özellikle şehiriçi yada otobanda çok hızlı olmadığımda sürücü koltuğunda olduğumda sanki alttan koltuğu sarsıyorlar gibi bir his var.Yolcu koltuğundayken farketmiyorum buda ilginç.
    aynen bendede aynsı fıren gaz pedalı falan tıtreme yapıyor masaj yapar gıbı sanki motor tıtremesı kople ıcerı verıyor rot balansala ılgsı yok bence.araba cok titrme oluyor
    ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Revo
      aynı sorun bendede var düşük hıllarda daha fazla his edıyorum tıtremeyi.ayrıca kalorifer dögmesını acınca araba bayagı titreme yapıyor.
      Aynen hocam.Bende özellikle şehiriçi yada otobanda çok hızlı olmadığımda sürücü koltuğunda olduğumda sanki alttan koltuğu sarsıyorlar gibi bir his var.Yolcu koltuğundayken farketmiyorum buda ilginç.
      aynen bendede aynsı fıren gaz pedalı falan tıtreme yapıyor masaj yapar gıbı sanki motor tıtremesı kople ıcerı verıyor rot balansala ılgsı yok bence.araba cok titrme oluyor
      Bana mı öyle geliyor diyordum ancak gaz pedalı evet basarken ordada arada bir titreme gibi bir tepki geliyor.Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz hiç servise uğradınız mı?

Yorum

daha önce büyle bi sorun yoktu bende rot balans ayarını yaptırdım sorun aynı devam etı balans ayarıyla ilgisi yok bence..baska bir sorun var benım 15000 bakım geldı haftaya servise götürecem ben alt salancak burclarından süpheleniyorum.
        ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

bende 20' jant var hiç bir titreme yok ((: son surata kadar denedim tık yok
          35 AE 5050 Vizyondayız iyi SeyiiirLer (;
          35 DAN 94 2012 Ford fiesta ((:
          35 NLP 06 2009 audi Q7 3.0 s-sline quatRo ((:

Yorum

İşleniyor...
          X