Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Nedeni 18 inç jantlar mıdır?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Nedeni 18 inç jantlar mıdır?

Merhabalar.İnsignia yı alalı yaklaşık daha 1 ay oldu.Eski c sınıfı aracımızdan sonra kullanması ve alışması biraz zor geliyor açıkçası.Hele 2 araç varken ve bir onu bir diğerini kullanınca

Soruma gelirsek düz yolda giderken dahi sanki çok ufak titremeler var araçta.Çok çok konforlu diyemiyorum.Otobanda da örneğin 100 ile giderken çok hafif bir sarsıntı hssediyorum.Bunun nedeni 18 jantlar mıdır acaba?Yoksa servise mi uğramalıyım

Ynt: Nedeni 18 inç jantlar mıdır?

Rot balans ayarı olabilir 18 den cok kucuk 15 gibi jantlar kullandıysanız 18e geçtiğinizde direksiyon agır gelebılır birde bıraz daha sert uspansıyonlara sahıp olabılır bunlar dışında bir sorun olmaz
    Bayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Revo
      Merhabalar.İnsignia yı alalı yaklaşık daha 1 ay oldu.Eski c sınıfı aracımızdan sonra kullanması ve alışması biraz zor geliyor açıkçası.Hele 2 araç varken ve bir onu bir diğerini kullanınca

Soruma gelirsek düz yolda giderken dahi sanki çok ufak titremeler var araçta.Çok çok konforlu diyemiyorum.Otobanda da örneğin 100 ile giderken çok hafif bir sarsıntı hssediyorum.Bunun nedeni 18 jantlar mıdır acaba?Yoksa servise mi uğramalıyım
      Aracınızı 0 km. mi aldınız?
      Kışlık lastik mi kullanıyorsunuz?
      2. el aldıysanız daha öncesinde kazası var mı?
      Rot Balans ayarı yaptırdınız mı?
      Lastik havalarınız normal mi?
      Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
      Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013

Yorum

İnsignialarda süspansiyonlar serttir,düz yolda araç (direksiyon titremesi hariç) süspansıyonlardan dolayı hafif titremeler normaldir..
        1.3 CDTI 115 hp 270nm Astra J Sport Beyaz

Yorum

bendede 18'' var fakat herhangi bir hızda herhangi bir titreme yok servise bir ugrayın
          2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
          yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

bende 19 inç var hiç bu tarz bir şikayetim olmadı rot balans ayarınızı yaptırın bence
            2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

benim aracında aynı sorun vardı.her iki veya üç ayda bir rot ve balansa baktırıp direksiyonda titreme ile balans ayarı yaptırıyordum.balans yaptırdıktan sonra deniyorum düzeliyor ancak on veya on beş gün sonra tekrar titreme oluyordu en son lastik firması ve servis ile görüştüm.sorulan aracı her gün kullanıyor musunuz hayır dedim bazen 1 hafta kullanmıyorum aracın ağırlığı fazla uzun süre aynı yerde hareket etmeden kaldığında lastikte o bölgeye bası oluşuyor yola hareket ettikten 15-20 km sonra lastik ısının ca dikkat edin kesilecek dediler.şimdi buna dikkat ediyorum.tabi sizin olayınızda bunun dışında ise sorun başkadır.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sguad
                benim aracında aynı sorun vardı.her iki veya üç ayda bir rot ve balansa baktırıp direksiyonda titreme ile balans ayarı yaptırıyordum.balans yaptırdıktan sonra deniyorum düzeliyor ancak on veya on beş gün sonra tekrar titreme oluyordu en son lastik firması ve servis ile görüştüm.sorulan aracı her gün kullanıyor musunuz hayır dedim bazen 1 hafta kullanmıyorum aracın ağırlığı fazla uzun süre aynı yerde hareket etmeden kaldığında lastikte o bölgeye bası oluşuyor yola hareket ettikten 15-20 km sonra lastik ısının ca dikkat edin kesilecek dediler.şimdi buna dikkat ediyorum.tabi sizin olayınızda bunun dışında ise sorun başkadır.
                Bizim araçta aynı şekilde haftada bazen 2 haftada 1 kullanılıyor.Buna dikkat edicem olmazsa servise

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BRK
                  Orjinal yazı sahibi: Revo

Aracınızı 0 km. mi aldınız?
                  Kışlık lastik mi kullanıyorsunuz?
                  2. el aldıysanız daha öncesinde kazası var mı?
                  Rot Balans ayarı yaptırdınız mı?
                  Lastik havalarınız normal mi?
                  0 aldık evet.Rot balance yaptırmadık hava basınçlarını da kontrol etmedik henüz

Yorum

http://www.insigniateam.com/forum/in...p?topic=5050.0

ilgili konu yardımcı olabilir..
                    Bende salıncak burçlarını garantiden değiştirerek sorunumu giderdim..
                    (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

Ben 19' jant kullanıyorum hiç bir zaman titreme şikayetim olmadı sadece biraz ağır olduğunu söyleyebilirim

11' 1.6 T COSMO 19' JANT + Opc Sinyal Çerçevesi..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: byazkan
                        http://www.insigniateam.com/forum/in...p?topic=5050.0

ilgili konu yardımcı olabilir..
                        Bende salıncak burçlarını garantiden değiştirerek sorunumu giderdim..
                        Teşekkür ederim anlaşılan bayağa kişide bu sorun olmuş.Bende direksiyon titremesinden ziyade sanki genel bir sallantı var araçta.Direksiyon da belki bana öyle geldi ama sanki hafif sola çekiyor.

Yorum

aynı sorun bendede var düşük hıllarda daha fazla his edıyorum tıtremeyi.ayrıca kalorifer dögmesını acınca araba bayagı titreme yapıyor.
                          ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

arabayı alalı bende 6 ay oluyor. Benımkı de 18 inç işn gercegı ben busorunlarla hiş karşılaşmadım.Bu lastık ve cantın yol tutuşu çok guzel
                            ahmet

Yorum

Orjinal yazı sahibi: karyurekli
                              aynı sorun bendede var düşük hıllarda daha fazla his edıyorum tıtremeyi.ayrıca kalorifer dögmesını acınca araba bayagı titreme yapıyor.
                              Aynen hocam.Bende özellikle şehiriçi yada otobanda çok hızlı olmadığımda sürücü koltuğunda olduğumda sanki alttan koltuğu sarsıyorlar gibi bir his var.Yolcu koltuğundayken farketmiyorum buda ilginç.

Yorum

İşleniyor...
                              X