Duyuru

Collapse
No announcement yet.

YENİ ARACIM

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• YENİ ARACIM

arkadaşlar bildiğiniz üzere aracımı iade edip paramı almıştım bugün itibariyle yeni aracım ilk sahibinden 115000 km 2001 model 2.0 vectra cdx sunroof dahil herşey var otomatik lpg li nasıl?düşüncelerinizi alabilirmiyim artıları nedir eksileri nedir yorum yazan herkese şimdiden teşekkür
    İNSİGNİA 1.6 T EDİTİON ELEGANCE

Ynt: YENİ ARACIM

bende aynı araç sunroofsuz, deri döşemeli vardı, lpg yoktu bayağı fazla harcıyordu, gerçi ağır cms 17 jant ve geniş lastik takmıştım. Bana kökü zarar oldu o arabam. 26 bin TL'ye aldım, jant lastik taktım, pioneer dvd player taktım aynı gece cam kırılarak çalındı, 25.000 km'de aldım, 5 yıl kullandım 50.000 km'de sattım, boyasız çiziksiz zar zor 18.000 TL'ye. o arabaya kadar hep 2.000 cc araba alırdım, o arabayla tövbe ettim 2.000 cc arabaya

Yorum

hayirli olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

hayırlı olsun.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
          bende aynı araç sunroofsuz, deri döşemeli vardı, lpg yoktu bayağı fazla harcıyordu, gerçi ağır cms 17 jant ve geniş lastik takmıştım. Bana kökü zarar oldu o arabam. 26 bin TL'ye aldım, jant lastik taktım, pioneer dvd player taktım aynı gece cam kırılarak çalındı, 25.000 km'de aldım, 5 yıl kullandım 50.000 km'de sattım, boyasız çiziksiz zar zor 18.000 TL'ye. o arabaya kadar hep 2.000 cc araba alırdım, o arabayla tövbe ettim 2.000 cc arabaya
          biraz şans işi sanırım

Yorum

Hayırlı olsun, babamda 2000 modeli var. (imzamdaki)
            güzel ve keyifli araba ama eskidi artık.
            çok merak ettiğim birşey var, Insignia'dan sonra neden 12 yaşında Vectra?
            InsigniaTEAM

Yorum

çağrı kardeş insignia öncesi vectram vardı inanılmaz etkilemişti beni hız konfor v.s v.s zaten bu geçici bi durum kısmet olursa 2 yıl sonra bmw yada mercedes alıcam amacım o zamana kadar hem ben hemde eşimin kullanması şu kredi borçları olmasaydı tabiki insignia tercihimdi ama olmadı kısmet diyelim

Yorum

hayırlı olsun HANİ OPELDEN UZAK DURACAKTIN ihihi
                Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

hayırlı olsun
                  ahmet

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                    hayırlı olsun HANİ OPELDEN UZAK DURACAKTIN ihihi
                    zehir işlemiş bi kere emre yapamadım valla çok zorladım kendimi ama inan araba beğenemedim

Yorum

İşleniyor...
                    X