arkadaşlar bildiğiniz üzere aracımı iade edip paramı almıştım bugün itibariyle yeni aracım ilk sahibinden 115000 km 2001 model 2.0 vectra cdx sunroof dahil herşey var otomatik lpg li nasıl?düşüncelerinizi alabilirmiyim artıları nedir eksileri nedir yorum yazan herkese şimdiden teşekkür
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
YENİ ARACIM
Collapse
X
-
Ynt: YENİ ARACIM
bende aynı araç sunroofsuz, deri döşemeli vardı, lpg yoktu bayağı fazla harcıyordu, gerçi ağır cms 17 jant ve geniş lastik takmıştım. Bana kökü zarar oldu o arabam. 26 bin TL'ye aldım, jant lastik taktım, pioneer dvd player taktım aynı gece cam kırılarak çalındı, 25.000 km'de aldım, 5 yıl kullandım 50.000 km'de sattım, boyasız çiziksiz zar zor 18.000 TL'ye. o arabaya kadar hep 2.000 cc araba alırdım, o arabayla tövbe ettim 2.000 cc arabaya
-
Orjinal yazı sahibi: adamsapplebende aynı araç sunroofsuz, deri döşemeli vardı, lpg yoktu bayağı fazla harcıyordu, gerçi ağır cms 17 jant ve geniş lastik takmıştım. Bana kökü zarar oldu o arabam. 26 bin TL'ye aldım, jant lastik taktım, pioneer dvd player taktım aynı gece cam kırılarak çalındı, 25.000 km'de aldım, 5 yıl kullandım 50.000 km'de sattım, boyasız çiziksiz zar zor 18.000 TL'ye. o arabaya kadar hep 2.000 cc araba alırdım, o arabayla tövbe ettim 2.000 cc arabayaİNSİGNİA 1.6 T EDİTİON ELEGANCE
Yorum
-
çağrı kardeş insignia öncesi vectram vardı inanılmaz etkilemişti beni hız konfor v.s v.s zaten bu geçici bi durum kısmet olursa 2 yıl sonra bmw yada mercedes alıcam amacım o zamana kadar hem ben hemde eşimin kullanması şu kredi borçları olmasaydı tabiki insignia tercihimdi ama olmadı kısmet diyelim
İNSİGNİA 1.6 T EDİTİON ELEGANCE
Yorum
Yorum