Depoyu çok doldurmanın, yakıtın fazla kısmını araç gövdesiyle benzin deposu arasındaki boşluktan aracın içine astar kısmına akabileceği ve de bu yüzden tehlikeli olduğu söyleniyor.
yok öğle bişey tahliye deliğinden hoopp aşaya akıyor
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Merhaba benim bir teknik servis firmam var ayda ortalama 16 depo mazot harcanıyor ve depolar hep full dolar buzamana kadar şamandıra arızası hiç deng gelmedi.
şamandırada bir parça olduğu için azda doldursanız çokta doldursanız bozulabilir. birde depo az kullanmak depodaki pisliği emiyor diye biliyorum
sanırım noktayı ben koyacağım. geçen hafta gürcistanda benzin ucuz olduğu için depoyu fulledim. pompadan tık sesi geldikten sonra 5 litre daha koyduk. yaklaşık 50 km sonra yakıt göstergesi dibe düştü ve bidaha çalışmadı. servise gittiğimde şamandıranın sensörü bozulmuş dediler ve garantiden değişti. saygılar
Benzin istasyonu evden çok uzak olduğu için 2010 yılından beri depoyu tam doldururum.Şimdiye kadar herhangi bir sorun hiç yaşamadım.Fakat arabanın deposu tam doluyken 1-2 hafta yatacaksa muhakkak güneş az gören yere park ediyorum.Malum benzin çok ucucu bir madde.
INSIGNIA 1.6 Turbo Cosmo 20" jant infinity DVD 800 Sunroof Deri koltuk
valla litre olarak aklımda kalmadı ama genelde depo boşken 300 liralara doluyodu en son zamdan önce 320 330 liraya kadar bastırıp yoluma devam ediyordum bi sorun görmedim.
siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik uçan teneke fiorino
Daha fulleme fırsatım olmadı. Ama yukarıda bahsedilen rahatsızlıklar az yakan arabalar için geçerlidir diye düşünüyorum. (Reklamlarda babasının arabası ile sabaha kadar gençlerin arabası gibi)
Bizim gibi performans araçları istasyondan çıktığında full kavramını arkasında bırakır.Bir üyenin lafını hep söylerim aracıma bu konuda eleştirenlere. Yemini düşünen Arslan beslemez. Sabırım böyle bir cümle idi
Opel İnsignia Sport Tourer Cosmo 1.6T 2010 Metro Mavi+Panoramik Cam Tavan
Yorum