Duyuru

Collapse
No announcement yet.

lastık yanagını zedeledık

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• lastık yanagını zedeledık

selam arkadaslar gecen gun kaldırıma yanasırken sag arka lastıği bıraz hızlı sekılde tasa surttuk .Dolayısıyla lastığin ortada yanagı 1 lıra buyuklugunde 6 da üçü yarısı kadar kavladı oyuldu.simdi sızden rıcam bana akıl verın ne yapayım . yenısını mı alayım tamır kaplamafalan oluyormu sıgorta oder mı lastıkçı ıdare edersurat yapma dedı lastık 18 inç contenantal 550 tl dedıler. şimıden tesekkur ederım
    ahmet

Ynt: lastık yanagını zedeledık

İnternette araştırırsanız lastiğe kaplama yapıyorlarmış ancak tek lastik yapılınca diğer lastiklere fark oluşur herhalde
    1.3 cdti sport astra j (beyaz)

Yorum

acaba hasar goren yere mı yapıyorlar saglıklı olurmu yoksa lastıgın tamamına mı
      ahmet

Yorum

Hasarın büyüklüğünü bilmiyorum ama Yandan alınan darbeler,yarılma,bariz soyulma vs.. gibi durumlarda tamirat çok başarılı olmuyor o yüzden can sağlığınızı düşünerek değiştirmenizde fayda var diye düşünüyorum.

Geçmiş olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

bır lira capında ama yarısına kadar gıtmış galıba dedıgınız gıbı olacak
          ahmet

Yorum

Fatih Abi'nin belirttiği gibi aslında lastiği değiştirmekte yarar var abi yüksek hızlarda sıkıntı olur. 1 lira çapı da oldukça buyuk bir hasar benim de lastiğim yanaktan zedelenmisti kaskodan değiştirdik yanaktan yapılan tamiratın saglikli olmayacağını söylemislerdi.

Yorum

omer bey tesekkur ederım haklısın kasko oduyormu
              ahmet

Yorum

Rica ederim Ahmet abi. Ben de kaldırıma sürterek zedelemistim ancak benim tamponda da sıkıntı olmuştu. Dilekçe yazdım ve kasko tarafından karşılandı. Hasarsızlik indirimim de bozulmuştu. Benim aracım astra olduğu icin lastik adet fiyatı 370 tl civarındaydı. Tamponda yaklaşık 500 civarı tuttu o yüzden Hasarsızlik indirimini bozdurdum.

Sizin lastiğe gelince aslında kasko karşılar fakat onun Kararı size kalmış abi Hasarsızlik bozulursa mı karlı çıkarsınız yoksa lastiği cebinizden odeyince mı hangi tutar size daha mantıklı geliyorsa o sekilde yaparsınız.

Yorum

omer kardesım aslında çok onemlı bır konuya deyındın onu bende duşündum kasko ındırım i 550 den az mı cokmu olacak allah vermesın buyuk memlalarda tabıkı kasko da 550 için degermı indırım olunca 550 tl kasko artıyorsa tabıkı mantıklısı cepten odemek istedme olsaaydı sorun olmaz dı bısıklet tekerı gıbı lastık koymuşlar zarar goren lastık yedekte iş gorurdu
                  ahmet

Yorum

Hiç düşünmeden değiştirin,lastiğin şakası olmaz,geçmiş olsun...
                    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

haklısınız teskkr
                      ahmet

Yorum

lastiğin durumunu görmeden konuşmak yanlış ama yanakta oluşan hasarın tamir olacağını zannetmiyorum. düşük hızlarda şehir içi sıkıntı olmaz ama süratli iken alacağı ilk darbede lastik en zayıf olan hasarlı bölgeden yarılma riski taşıyor. bu riski bile bile canınızı tehlikeye atmaya değmez bence.
                           2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

dogru dıyorsunuz
                          ahmet

Yorum

Bir araba ne kadar güvenilir olursa olsun yere bastığı ekipmanlardır hayatımızı taşıyan..Bence aileniz ve kendi canınızı riske atmaktansa aklınızda soru işareti kalmaktansa yeni bir lastik alıp güvenli şekilde yolda huzurlu yolculuk yapabilirsiniz..Geçmiş olsun

11' 1.6 T COSMO 19' JANT + Opc Sinyal Çerçevesi..

Yorum

Abi 550 tl den kimse olmez ama yarik bi lastikten Allah korusun...
                              2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

İşleniyor...
                              X