Duyuru

Collapse
No announcement yet.

mart 2013 kasko

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• mart 2013 kasko

martın sonun da kasko yenıleyecegım arac 2009 model kaskom axa %40 hasarsızlık ındırımım var fakat 3 ayrı yere sordum 3 ayrı fıyat cıktı ılk once sureklı yaptırdıgım yere sordum 1030tl
    dedı sonra baska axa dan fıyat aldım 850 tl dedı en son samımı arkadasımın calıstıgı bır yer var oradan aldım 1118 tl dedı vallahı ıyıce kafam karıstı arkadasım senın kaskon 1116 tl polıcendır bunun uzerınden ındırım yapan kendınden yapar ama polıce fıyatını oncekı dedıgım rakamlardan yapanlar ıse ya yan sanayı yada onu bunu kırpıp yapıyorlarmıs sızın fıkrınız nedır ıyıce kafam karıstı bu 3 yerde tanıdık ama vallahı ben ısın ıcınden cıkamadım

Ynt: mart 2013 kasko

tekliflerin bir kopyasını talep edin, teminatları karşılaştırın, küçük yazılarda dahil okuyun. Anlamadığınız noktaları işaretleyip acenteden açıklamasını isteyin.
    Kafanızda şekillendirince kararınızı verirsiniz.
    2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

1 Nisan'dan sonra yeni sisteme geçecekler Oktay Abi ancak senin yararına mı olur onu bilemem.
      1.3 cdti sport astra j (beyaz)

Yorum

Aracın rayic bedelini farklı giriyorlar o yüzden fiyat farkı doğuyor bir diğer etkende bazı acenteler biraz daha fazla komisyon almak isteyebiliyorlar.
        1.3 cdti sport astra j (beyaz)

Yorum

İşleniyor...
        X