Duyuru

Collapse
No announcement yet.

+ garanti

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• + garanti

biraz evvel opelden aradılar , bi kampannya varmış 2 yıl garantiye +1 yıl 772 tl +2 yıl garantiye 1552 tl ve visa karta 4 taksit yapıyoruz diyo 100000 km sınırı ile , yaptıran varmı aranızda gerek varmı sizce?
    2012 İnsignia 1.4 turbo edition elegance+beyaz

Ynt: + garanti

Bildiğim kadarı ile;
    İlk 2 yıldaki garantinin kapsamı kadar geniş değil bazı arızaları kapsamıyor pek tercih edilecek birşey değil.
    Eğer yaptırmaya karar verirseniz iyice sorgulayıp işinizi sağlam yapın derim.

Yorum

yaptırmayı düşünmüyorum, araçlarına güveniyolarki garanti yapalım diyorlar , hyundai 5 yıl garanti veriyor
      2012 İnsignia 1.4 turbo edition elegance+beyaz

Yorum

100000 km. sınırı ile mi?
        Bana mantıksız geldi.
        Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
        Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013

Yorum

1yıliçin 772 ve 2yıl için 1552 normal fiyat bir kampanya değil.
          Ben araç alırken 1 yıl ek garanti hediye edilmişti bedeli olarak sigorta poliçesi 772 tl ydi.

Yorum

Ben 2 Yıllık Yaptırmıştım. Tam 2 Yıl 1 Hafta Sonra Bozulacağı Tutan Oksijen Sensörünü, +Garantiden Değiştirdiler.

Yorum

aracınız 30000 km ve 18 ayı doldurmamış olmanız gerekiyor
              bu garanti herşeyi kapsamıyor mesala sinyal kolunuz arızalandı bunu ödemez ama motor şanzuman gibi aktarım organlarını kapsar
              Bayiden neleri kapsadığını öğreneceğiniz bi broşür veriyorlar onu incelemenizde fayda var
              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
              X