Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia 1.6 cdti

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• insignia 1.6 cdti

mrb arkadaşlar forma geçen sene katıldım ama insignia alamadığım için hemen hemen hiç forma uüramadım sadece ziyaretçi olarak 1.6 cdti yı takip ettim zaten çıkacak diye almamıştım ama gördüğüm kadarıyla 2013 te de çıkmayacakmış bilgisi olan varsa yanıtlarsa sevinirim eğer öyleyse yani gene 2-3 sene insignia zevkini ve güzelliğini yaşayamacağız herhalde passat veya captiva yada freemont alacam 2. el fiyatı düşerse tabi ya da yeni mondeo yeni mondeo fena gözükmüyor özellikle içi ve ön ızgarası

Ynt: insignia 1.6 cdti

İnsignia dizel 2014 sonunda gelir Türkiye'ye bence Mondeo alın bende iki araç arasında kalmıştım insignia aldım yeni Mondeo çok güzel

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Halit
      mrb arkadaşlar forma geçen sene katıldım ama insignia alamadığım için hemen hemen hiç forma uüramadım sadece ziyaretçi olarak 1.6 cdti yı takip ettim zaten çıkacak diye almamıştım ama gördüğüm kadarıyla 2013 te de çıkmayacakmış bilgisi olan varsa yanıtlarsa sevinirim eğer öyleyse yani gene 2-3 sene insignia zevkini ve güzelliğini yaşayamacağız herhalde passat veya captiva yada freemont alacam 2. el fiyatı düşerse tabi ya da yeni mondeo yeni mondeo fena gözükmüyor özellikle içi ve ön ızgarası
      Bence beklemenize gerek yok 1.6 Turbo 180 Hp alın performans keyfini yaşayın..Araçlarımız abartıldığı kadar yakmıyor sakin kullanımda 100 km hıza sabitlediğinizde 6 civarlarında yakıyor..Eee gaza yüklenirseniz ne kadar beygir o kadar yem hesabı

11' 1.6 T COSMO 19' JANT + Opc Sinyal Çerçevesi..

Yorum

söylediğiniz diğer araçlar 80 ila 110 bin tl arası 1.6 180 hp turbo alın karlı çıkın
        '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
        '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Yorum

Biraz daha zamanı var gelmesine. Videolar ufaktan gelmeye başladı

http://www.youtube.com/watch?v=P-14mJaaI-4#ws

Gerçi sanki bu araç biturbo ama 1.6 cdti demiş ama biturbo da manuel yok diye biliyorum muhtemel 1.6 cdti dir
          2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

peki yeni çıkacak 1.6 turbo benzinli SIDI ECOTEC 2013 te gelir mi çünkü turbo 1700 devirde devreye girdiği torku da o devirde hissettirdiği %13 e kadar bir önceki motora göre daha az yakıt ve karbon salınımı olduğu söylenmekte ayrıca diğer saydığım araçlar mondeo hariç 2. el düşünüyorum

Yorum

Yeni 1,6 SIDI 2013 te gelir yıl ortası yıl sonu gibi.Ancak bu yeni 1,6 170 ve 200 hp olucak.

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
              17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
              35GB5825  A Rh+

Yorum

arkadaşlar ayrıca makyajlı kasa gelecekmi gelecekse ne zaman gelecek ayrıca sızan resimlerde sanki güncel kasa daha çekici ve sportif duruyor bilmem katılırmısınız gördüğüm kadarıyla makyaj arabayı biraz hantal bir görüntü vermiş sanki 2008 avensise benzemiş farların tek artısı ledli oluşu eski farlar daha karizmatik ve daha şık çekici duruyor bilmem ben mi yanılıyorum yoksa

Yorum

Opel çok müşteri kaybetti bu yüzden .. Hala 1.6 gelmedi ben de bekliyorum 1.6 CDTi yi . Gerçi çıksa nolucak 85 90 bin tl etiket koyarlar ben de bakarım uzaktan..

Makyajlı insignia ne zaman geliyor?

Yorum

Kismetse %99 İnsignia alicam ama su yeni benzinli ve dizel motorlari gormeden almak da istemiyorum. Normalde yazdan once almayi planliyordum ama simdi arabayi aldiktan 3-5 ay sonra yeni motorlar gelirse biraz koyar. Muhtemelen alip en az 5 yil binicem ve dolayisiyla nokta atisi olsun istiyorum ve pismanlik yasamak istemiyoum. Hicbir yerde de duyum falan yok gibi bu konuda sanirim. Burada ve dh'de de herhangi bilgi yok gibi.

Yorum

bende yeni motor ve makyajlı kasayı bekliyorum geçen gün kayınbiraderimin aracını teslim almaya gittiğimde izmir surtaşta sordum makyajlı kasa eylülde gelecek dedi oradaki bayan temsilci ama yeni motorlar hakkında bilgisi yoktu umarım yıl sonuna doğru 1.6 170 ps insignia gelmiş olurda bende aracı alabilirim

Yorum

İşleniyor...
                      X