Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia 1.4 140 mi yoksa mokka 1.4 140 cosmo mu?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia 1.4 140 mi yoksa mokka 1.4 140 cosmo mu?

Oncelikle bu forumdaki her uyuye tesekkur ederim insignia konusunda elinizden geldiginin en iyisince bana insignia konusunda bilgilendirdiginiz icin. Tum opele gittim insignia almaya fakat orada mokka yi gorunce kararsiz kaldim insigniada sunroof ve yeni stil paketi olanini alacaktim ama mokkanin icine girince alamadigim diger ozelliklerinin bir cogunun bu aracta var oldugunu gordum ve muthis derece kararsizliga dusup siz forumdaki lere sormadan almak istemedim. Sizden ricam hangisi daha iyi ikisinin sinifi farkli olsada konfor vb acisindan ve acikcasi ileride araci degistirirsem hangisi daha kolay satilir yardimci olursaniz sevinirim.

Ynt: İnsignia 1.4 140 mi yoksa mokka 1.4 140 cosmo mu?

Ben tavsiyem İnsignia dan yana olur anca Mokka da yabana atılacak bi arac değil
    1.3 CDTI 115 hp 270nm Astra J Sport Beyaz

Yorum

Konfor , hacim (evli iseniz tartismasiz) olarak Kesinlikle İnsignia
      Mokka nin tek tercih sebebi bana gore 4x4 olmasidir ki siz Aydin'da yasiyorsunuz
      İkinci elde İnsignia'nin en iyi motoru bence 1.4
      Mokka'nin bu urun yelpazesi ile rakipleri kadar saglam bir ikinci ele sahip olmasina olanak tanimiyorum.

Yorum

tutulur mu tutulmaz mi bilmem ama mokka keyifli bir arac...insignia nin yuzu eskimeye basladi
        F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
          Konfor , hacim (evli iseniz tartismasiz) olarak Kesinlikle İnsignia
          Mokka nin tek tercih sebebi bana gore 4x4 olmasidir ki siz Aydin'da yasiyorsunuz
          İkinci elde İnsignia'nin en iyi motoru bence 1.4
          Mokka'nin bu urun yelpazesi ile rakipleri kadar saglam bir ikinci ele sahip olmasina olanak tanimiyorum.
          Haklısın 'Funkyair ' ikinci eli biraz zor satılabilir ama tek sorunum önceki aracım ford connect idi mokka biraz daha çekici geldi tek çeken yanı ise su anki aracım gibi yüksek olması belkide alışkanlık diyelik biraz yüksek araç için diğer endişelendiren ise insigya dan biraz fazla yakıt tüketmesi kafam biraz karışık insignia ve mokka arasında anlayacağın

Yorum

bence insignia. tabiki mokka da güzel araç ama tercihim insigniadır..
            Gözlerinin Dokunduğu Her Mekan Memleketim. Bakıverde Uzamasın Gurbetim Esaretim..

Yorum

Merhaba,
              Yeni insignia sahibiyim, aracımı aldığım showroomda mokka ile insignia yan yana duruyordu sedan araçlara olan ilgimden dolay mokka ya ısınamadım ve D sınıfı araçlar içerisinde gerçekten insignia mükemmel bir araç...

Yorum

yani farklı araçlar kesinlikle, tercihiniz tamamen görüntü olarak olacak, bizim milletimiz sedancı, bende sedancıyım, tabii ki insignia

Yorum

Mokka yüksek ve 4*4 corsa. İç hacim 0 bence. Bu durumda sınıf ve hacim olarak kesinlikle Insignia

Yorum

bahsettiğiniz iki aracı da aynı günde alan birisi olarak;
                    konfor için insignia, performans için mokka diyorum. ayrıca yakıt tüketimi mokkanın biraz daha düşük.
                    1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof

Yorum

Mokkanin yakit tuketimi ortalama 6,4 insignianin 5,7 mokkanin 0-100 u 9.9 son hiz 195 insignianin 10.9 son hiz 205 Konforu bilememde yakit tuketimi insignianin yakiti daha dusuk duruyo belki kullanici farkindan mokka az yakiyodur performansta ise 4 cekerin etkisiyle kalkista mokka iyidir ama hiz arttikca yine insignia gececektir
                      2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

hiç tereddüt etmeden insignia al pişman olmazsın.. Lakinnnnn maddi durumunuz iyi ise yine sorun yok yarın önür gün insignia nızı satmak istediğinizde ciddi kayıplara uğrayacaksınız . Laf gelmişken aç gözlü bayileri kınıyorum...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
                          hiç tereddüt etmeden insignia al pişman olmazsın.. Lakinnnnn maddi durumunuz iyi ise yine sorun yok yarın önür gün insignia nızı satmak istediğinizde ciddi kayıplara uğrayacaksınız . Laf gelmişken aç gözlü bayileri kınıyorum...
                          1,4 ler nıspeten daha az kayıp yasatıyor

Yorum

İşleniyor...
                          X