Oncelikle bu forumdaki her uyuye tesekkur ederim insignia konusunda elinizden geldiginin en iyisince bana insignia konusunda bilgilendirdiginiz icin. Tum opele gittim insignia almaya fakat orada mokka yi gorunce kararsiz kaldim insigniada sunroof ve yeni stil paketi olanini alacaktim ama mokkanin icine girince alamadigim diger ozelliklerinin bir cogunun bu aracta var oldugunu gordum ve muthis derece kararsizliga dusup siz forumdaki lere sormadan almak istemedim. Sizden ricam hangisi daha iyi ikisinin sinifi farkli olsada konfor vb acisindan ve acikcasi ileride araci degistirirsem hangisi daha kolay satilir yardimci olursaniz sevinirim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia 1.4 140 mi yoksa mokka 1.4 140 cosmo mu?
Collapse
X
-
Ynt: İnsignia 1.4 140 mi yoksa mokka 1.4 140 cosmo mu?
Konfor , hacim (evli iseniz tartismasiz) olarak Kesinlikle İnsignia
Mokka nin tek tercih sebebi bana gore 4x4 olmasidir ki siz Aydin'da yasiyorsunuz
İkinci elde İnsignia'nin en iyi motoru bence 1.4
Mokka'nin bu urun yelpazesi ile rakipleri kadar saglam bir ikinci ele sahip olmasina olanak tanimiyorum.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FunkyairKonfor , hacim (evli iseniz tartismasiz) olarak Kesinlikle İnsignia
Mokka nin tek tercih sebebi bana gore 4x4 olmasidir ki siz Aydin'da yasiyorsunuz
İkinci elde İnsignia'nin en iyi motoru bence 1.4
Mokka'nin bu urun yelpazesi ile rakipleri kadar saglam bir ikinci ele sahip olmasina olanak tanimiyorum.
Yorum
-
Merhaba,
Yeni insignia sahibiyim, aracımı aldığım showroomda mokka ile insignia yan yana duruyordu sedan araçlara olan ilgimden dolay mokka ya ısınamadım ve D sınıfı araçlar içerisinde gerçekten insignia mükemmel bir araç...
Yorum
-
bahsettiğiniz iki aracı da aynı günde alan birisi olarak;
konfor için insignia, performans için mokka diyorum. ayrıca yakıt tüketimi mokkanın biraz daha düşük.1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof
Yorum
-
Mokkanin yakit tuketimi ortalama 6,4 insignianin 5,7 mokkanin 0-100 u 9.9 son hiz 195 insignianin 10.9 son hiz 205 Konforu bilememde yakit tuketimi insignianin yakiti daha dusuk duruyo belki kullanici farkindan mokka az yakiyodur performansta ise 4 cekerin etkisiyle kalkista mokka iyidir ama hiz arttikca yine insignia gececektir2012 İnsignia 1.4 Turbo
Yorum
-
hiç tereddüt etmeden insignia al pişman olmazsın.. Lakinnnnn maddi durumunuz iyi ise yine sorun yok yarın önür gün insignia nızı satmak istediğinizde ciddi kayıplara uğrayacaksınız . Laf gelmişken aç gözlü bayileri kınıyorum...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yusuf_25hiç tereddüt etmeden insignia al pişman olmazsın.. Lakinnnnn maddi durumunuz iyi ise yine sorun yok yarın önür gün insignia nızı satmak istediğinizde ciddi kayıplara uğrayacaksınız . Laf gelmişken aç gözlü bayileri kınıyorum...
Yorum
Yorum