Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Göçük Ve Ezik Hakkında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Göçük Ve Ezik Hakkında

Merhabalar,

Servis elemanı test sürüşünde bir çocuğa çarpmıştı.Çok şükür çocuğa önemli bişey olmadı,bir kaç kırıkla atlattı.Aracın kaput ortasında yumurta kadar göçük ve en önünde bariz bir ezik var.Servis istersen kaputu değişelim,istersen onarıp boyayıp verelim diyor.Sizce hangisini yapmalıyım.

http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
    2.0 CDTI
    Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Ynt: Göçük Ve Ezik Hakkında

ben olsam hiç elletmezdim değişim hele aklından bile geçirme derim satarken anlatamassın kimseye sonra şukadar göcük vardı falan diye
    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Sinek küçük ama mide bulandırıyor,illa ki yaptırmam lazım.Siz gözünüz gibi bakıyorsunuz gelip biri mahvediyor. maad

Ellere yar oldu
      2.0 CDTI

Yorum

sinek küçük ama satarken o sineği cok büyütüyorlar benden nacizane bi öneri ihihi bişey yaptırma
        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Bence degisim yapsınlar boya rengini kalınlığını iyi ayarlasınlar boya ölçüm aletiyle yaptırmadan önceki kalınlığını ve sonraki kalınlığını ölçün benzer olmazsa itiraz edin sizin sucunuz degil.
          2015 BMW F30 M Sport

Yorum

bencede macun yememıs orjınal parcayla degısım yaptıklarında kımse degıstıgını anlayamaz sonucta boya olcum aletı macunu olcuyor uzerındekı boya kalınlıgı cok etkı etmıyor bılgınıze soy arkadasımızında dedıgı gıbı mıcron cihazı ılede ıslem bıtınce olcumlerını yaptırın bır sorun olacagını sanmıyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
              sinek küçük ama satarken o sineği cok büyütüyorlar benden nacizane bi öneri ihihi bişey yaptırma
              +1 Aynen Katılıyorum

1.4T INSIGNIA

Yorum

umut bey selamlar,
                boya da yaptırsanız, orjinal parça ile de değiştirseniz sonuçta her ikisinde de arabanın orjinalliğini bozmuş olacaksınız.
                daha önce aracınızla bir kaza yapmadı iseniz zaman kaybı (tamir süresince aracınızı kullanamayacaksınız) ve arabanın kaybedeceği değeri göz önünde bulundurarak firmadan tazminat talebinde bulunun derim. satarken de alıcı kişiye 40 takla atarak satmak zorunda kalmazsınız. kaza sonrası resmini göstererek göğsünüzü gere gere ufak bir göçükden dolayı boyattım veya orjinal parça ile değişim yaptırdım diyebilirsiniz.
                kasko veya sigortanızı kime yaptırdıysanız onlarla bir görüşün size tazminat konusunda yardımcı olacaklardır.
                2012-insignia sports tourer 1.6t 180bg

Yorum

Bence hiç ama hiç elletmeyin derim.Aracınızı satmaya karar verdiğinizde önünüze değişim veya kaputta işlem olması alıcınında midesini bulandırır göze batmıyor alacak kişi rahatsız ederse kendi yaptırır sizde ufak bi indirim yaparsınız olur biter bence

11' 1.6 T COSMO 19' JANT + Opc Sinyal Çerçevesi..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tonyhawk
                    bencede macun yememıs orjınal parcayla degısım yaptıklarında kımse degıstıgını anlayamaz sonucta boya olcum aletı macunu olcuyor uzerındekı boya kalınlıgı cok etkı etmıyor bılgınıze soy arkadasımızında dedıgı gıbı mıcron cihazı ılede ıslem bıtınce olcumlerını yaptırın bır sorun olacagını sanmıyorum
                    Orjinal yazı sahibi: SOY
                    Bence degisim yapsınlar boya rengini kalınlığını iyi ayarlasınlar boya ölçüm aletiyle yaptırmadan önceki kalınlığını ve sonraki kalınlığını ölçün benzer olmazsa itiraz edin sizin sucunuz degil.
                    Sıfır parça gelip boyanıyormuş.Bildiğim kadarıyla serviste atılan boyada bayağı bir mikron farkı olacak yüzeyler arasında.Aynı parçanın lokal boyanması daha iyi değilmidir?

Orjinal yazı sahibi: cngerol
                    umut bey selamlar,
                    boya da yaptırsanız, orjinal parça ile de değiştirseniz sonuçta her ikisinde de arabanın orjinalliğini bozmuş olacaksınız.
                    daha önce aracınızla bir kaza yapmadı iseniz zaman kaybı (tamir süresince aracınızı kullanamayacaksınız) ve arabanın kaybedeceği değeri göz önünde bulundurarak firmadan tazminat talebinde bulunun derim. satarken de alıcı kişiye 40 takla atarak satmak zorunda kalmazsınız. kaza sonrası resmini göstererek göğsünüzü gere gere ufak bir göçükden dolayı boyattım veya orjinal parça ile değişim yaptırdım diyebilirsiniz.
                    kasko veya sigortanızı kime yaptırdıysanız onlarla bir görüşün size tazminat konusunda yardımcı olacaklardır.
                    Avukat ile bir görüşeyim zaten ihtarname çekmiştim teşekkürler.

Ellere yar oldu
                    2.0 CDTI

Yorum

Çok yakın bir arkadaşım var göçük tamiri yapıyor birebir benim yanımdada yaptı isterseniz ona gösterelim

Yorum

Yağlı çekiç diye birşey vardı geçenlerde forumda. Öyle bir uygulama yapılamaz mı acaba
                        2012 - 1.4 Turbo Edition Elegance + Yeni Stil Paketi

Yorum

Kaporta hasar görür zerodent yazın Google da inceleyin derim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ender
                            Kaporta hasar görür zerodent yazın Google da inceleyin derim
                            Geçmiş olsun...

Boya zarar görmediyse ve göçükler saçta kıvrım oluşturmamış tatlı göçüklerse anlatacağım metotla kendiniz düzeltebilirsiniz..
                            Bu iş için güçlü bir saç kurutma makinası ve küçük boy bir karbondioksit tüpüne ihtiyacınız olacak..
                            Göçük bölgeyi önce saç kurutma makinası ile iyice ısıtın..
                            Kaporta Saçı iyice ısındıktan sonra CO2 tüpünü ters tutarak(başaşağı pozisyonda) ısıttığınız bölgeye sıkın..
                            Sıktığınız bölgede kar-buz karışımı bir tabaka oluşacaktır.Ani ısı değişimi sonucu saç gerilerek eski pozisyonuna gelecektir..

Youtube da bahsettiğim metoda ait uygulamala videoları var.Biraz araştırırsanız bulabilrsiniz..
                            Umarım işinize yarar..
                            2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

Göçük için dediğiniz yöntem olabilir ama ezik için çekiç kaçınılmaz gibi.

Ellere yar oldu
                              2.0 CDTI

Yorum

İşleniyor...
                              X