Duyuru

Collapse
No announcement yet.

aracıma nazar değdi :((

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• aracıma nazar değdi :((

arkadaslar p.tesi Balıkesir'de park halinde iken aracıma vurmuşlar ön sol farım kırılmış ufak birde tamponda çizik var adam vurup gitmiş bugün ist de ozelbir servise verdim hayırlısı bakalım (
    Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Ynt: aracıma nazar değdi (

cok gecmis olsun. Allah beterinden saklasin. bi de birakip gitmeleri cok ahlaksizca olmus. Mevlam sorar er veya gec.

Yorum

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

Vurup kaçması çok kötü olmuş ya şu ramazan ayında kul hakkına girmiş.Aynısı benimde başıma geldi bu hafta
      Beyaz Renk 1.6T Cosmo+Dvd 800

Yorum

Geçmiş olsun umarım bir daha sizin ve tüm Insignia sahiplerinin başına böyle tatsız olaylar gelmez.
        Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
        Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
        VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zaqa17
          arkadaslar p.tesi Balıkesir'de park halinde iken aracıma vurmuşlar ön sol farım kırılmış ufak birde tamponda çizik var adam vurup gitmiş bugün ist de ozelbir servise verdim hayırlısı bakalım (
          Geçmiş olsun

Mahsuru yoksa neden özel servise verdiniz küçük bir hasar mı yada kaskoyu bozdurmamak için mi verdiniz ?

Özel servisler çok güzel ama bana göre bir eksileri var yapılan işin arkasında duramıyorlar mesala bir parça değişiyor garantiden tekrar değişmesi gerekiyor işi yokuşa sürüyorlar eğer servis yakın tanıdığınız değil ise yetkili servisler ise bu tür bir olay yapamıyorlar yapsalar bile yasal yollarla sorunu halledebiliyorsunuz.

Tekrar geçmiş olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

çok geçmş olsun inşallah hasarınız azdır. buda nazarlık olsun Allah başka kaza vermesin

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
              Orjinal yazı sahibi: zaqa17
              Geçmiş olsun

Mahsuru yoksa neden özel servise verdiniz küçük bir hasar mı yada kaskoyu bozdurmamak için mi verdiniz ?

Özel servisler çok güzel ama bana göre bir eksileri var yapılan işin arkasında duramıyorlar mesala bir parça değişiyor garantiden tekrar değişmesi gerekiyor işi yokuşa sürüyorlar eğer servis yakın tanıdığınız değil ise yetkili servisler ise bu tür bir olay yapamıyorlar yapsalar bile yasal yollarla sorunu halledebiliyorsunuz.

Tekrar geçmiş olsun
              sevise gittim bana komple tampon boyanacak kaput boyanacak dedi serçe parmagı kadar ezik var kaputta adam bütün kaputu boyarım dedi. o zaman değişirim kaskodan daha mantıklı bende öncedende işini bildiğim bir özel servise verdim kaskodan yaptırıyorum. opel servisteki usta kaputu aç dedi açtım adam asılıyor gelsin diye dedim onun mandalı var sanki ilk defa insignia kaputu açıyordu ( bende focus vardı önceden servis tamponu boyadı olmadı sonra tekrar boyadılar oldu dediler. sonradan bir baktım aracın çamurluklarınıda boyamışlar rengi aynı olsun diye o yüzden servislere fazla güvenmiyorum ilginiz için teşekkürler
              Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Yorum

valla ne diyim haklısınız.... geçmiş olsun bu arada
                F30 Sport+

Yorum

Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.
                  Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

aynı şey benımde başıma geldı hocam allahtan kırık falan yoktu adam aynasıyla çizip gitmis bu aracın 2.el deki fiyatında ne kadarlık bi düşüş yaratır ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: medren
                      aynı şey benımde başıma geldı hocam allahtan kırık falan yoktu adam aynasıyla çizip gitmis bu aracın 2.el deki fiyatında ne kadarlık bi düşüş yaratır ?
                      bence bir düşüş gerektirmez ama Türk insanı işçilik kalitesinden çok boyalı/boyasız olayına bakıyor direk kaliteli işçilikle onarıldıktan, rötuş atıldıktan sonra hiç değer düşürmemeli bence.
                      InsigniaTEAM

Yorum

geçmiş olsun, nazar var nazar....

Yorum

valla bugun hasan abı artık aracı sakınarak kullanaraktan vazgeçtim sensör olayından sonra sakındıkça birşey oluyor

Yorum

geçmiş olsun...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: medren
                              valla bugun hasan abı artık aracı sakınarak kullanaraktan vazgeçtim sensör olayından sonra sakındıkça birşey oluyor

aynen öle ne kadar dikkat edersen o kadar sorun çıkar, normal kullnmaya bak...

Yorum

İşleniyor...
                              X