Ynt: opel insignia cosmo 1.6 cdti Flexride, infinity ses sistemi,ergonomik spor deri
Orjinal yazı sahibi: cagri
Orjinal yazı sahibi: alperen_54
Ben Samsunda ikamet etmiyorum ama kışın soğuk olmayan yer yoktur sanırım . Arkadaşımın 2004 model passatı vardı ve hemen istiyordu koltukları ondan sordum insigniada da durum boyle mi diye?
2013 yılındayız
2013 yilindayiz ama opelde hala 1.6 dizel yok sorunsuz bir balata sistemi yok çoğu serviste arabadan anlayan usta yokcizilmeyen fren diskleri ya da fren disklerini cizmeyen balata çok şükür artık var arabanın her yerinden gelen çatır cutur sesler var yani sonuçta biz 2013 deyiz de opel de 2013 de mi diye öğrenmek istedim.
İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri
Ynt: opel insignia cosmo 1.6 cdti Flexride, infinity ses sistemi,ergonomik spor deri
Amaç artıları ve eksilerimi tartışmakmı yoksa vermiş olduğunuz ücret karşılığı aldığınız ürün hakkında bilgi almak mı genel olarak insignia testlerden başarı ile geçen ve uluslararası denetim kurumlarından tam puan alan teknolojik bir araçtır ha bu şu demek değildir %100 sorunsuz ve problemsiz denemez tabiki otomotiv sektörü klasmanında çok ciddi kronik sorunları yok bir iki plastik aksam sorunu ve ilk zamanlar çok olan şimdi ise daha az olan disk çizilmelerin dışında bir şeyi yok
Buna karşın artıları çok olan bir araçtır.
1.6 diezel olarak opel kendi motorunu üretti yakın bir tarihte ilk zafira ile gelecek ve sonrasında diğer modellerede uygulanacak ve sınıfının en güçlü diezel motoru olarak çıkıyor sonuç olarak opel GM bünyesinde bir otomobil firmasıdır ve GM bu sektördeki tecrübesini tartışmanın bir manası olacağını düşünmüyorum ve gm birkimlerini ve avrupanın tarzı ile araçlar üretilmektedir sonuçta Opel en son teknolojiyi kullan bir otomotiv markasıdır.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
çalıştığım yerde 2012 passat var arada biniyorum ve aşırı basit geliyor araç bana bizim araçlara göre dar geldi navigasyon ekranı sonradan takma gibi geldi bence passatı hatta volkswageni çok gözde büyütmemek gerek
bende derdim vw logosu varsa bitmiştir ama öyle değilmiş
2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film
Flexride gerçekten güzel bir özellik. Ben daha çok comfort kullanım için tavsiye ederim. Spor kullanımda gazza frene olan tepkimeler, direksiyonun sertleşmesi falan güzel özellikler ama bence asıl comfort kullanımda çok daha yararlı. sattığım aracımda sunroof ve flexride vardı ve iyi ekletmişim diyordum kendime.
sunroof kış aylarında daha güzel bence. açmasanızda aracınızda ekstra bir cam varmış gibi oluoyr ve arabanın içi çok daha aydınlık ve ferah oluyor. uzun yolda ya da süratli kullanımlarda çok makbul olmadığı kesin. ister istemez açınca o süratlerde rüzgar sesi yapıyor.
ancak bir çok kez denedim. 90 km nin altında sunrooftan açık olduğunda çok az ses geliyor.
yeni aracım başka bir marka, insignia ya göre çok tasarruflu ama flexride özelliğini aramıyorum desem yalan olur. özellikle bu kedi gözü denen yollarda ki enine çizgilerden geçerken.
Navigasyon ve koltukla ilgili bir fikrim yok. ancak navigasyona 5000 tl verip sadece renkli ekran olarak orada durması pek mantıklı gelmedi bana.
ya arkadaşlar herkese mrb bu 1.6 cdti 2013 te gelmeyecek mi herhelde bir türlü aldırmayacaklar bize bu insignia yı maad halbuki bu yaz piyasada olur bizde tam bu yaz araba düşündüğümüz için alırız diyorduk daha çnce 1.4 cosmo için bekledik olmadık şimdi 2 yıldır 1.6 cdti iöin bekliyorduk yaza çıkar diye bekledik oda olmadı herhalde bize başka araba kısmet olacak aldırtmayacaklar bu insignia yı
Orjinal yazı sahibi: Halit
ya arkadaşlar herkese mrb bu 1.6 cdti 2013 te gelmeyecek mi herhelde bir türlü aldırmayacaklar bize bu insignia yı maad halbuki bu yaz piyasada olur bizde tam bu yaz araba düşündüğümüz için alırız diyorduk daha çnce 1.4 cosmo için bekledik olmadık şimdi 2 yıldır 1.6 cdti iöin bekliyorduk yaza çıkar diye bekledik oda olmadı herhalde bize başka araba kısmet olacak aldırtmayacaklar bu insignia yı
Nasip kısmet diyelim
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
bence bızım araclara sanruf yakısmıyor kelebek konmus gıbı gelıyor sanrufun yakısmadıgı tek arac bence arac kasa heybetlı ufacık sanruf bana ıtıcı gelıyor cam tavan gıbı bır sey olması cok daha uygun ama malesef boyle bır ımkan yok
Yorum