Herkese iyi akşamlar. Konu başlığındaki gibi bir araç eğer çıkarsa almayi düşünüyoruz insallah.Su an 2010 model 1.6 turbo edition elegance aracimiz var.Size sormak istediğim konu başlığındaki herhangi bir opsiyona sahip olan arkadas memnun olup olmadığını soyleyebilir mi sebepleri ile beraber.Ornegin deri koltuklardaki ısıtma iyi mi kışın araca biner binmez hemen isitabiliyor mu? Koltuklar konforlu mu su anki koltuklar 700 km den sonra ağrı yapıyor .Ayrıca opel 1.6 dizel motoru insignia da kullanırsa acaba flexride anlamsız mı olur çünkü çok bir performans beklemiyorum ama yol tutusunu bariz bir şekilde arttiriyor mu?Birde infinity ses sistemi ona odenen ücretin hakkını veriyor mu? Bu konuda yorumlarınızı bekliyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
opel insignia cosmo 1.6 cdti Flexride, infinity ses sistemi,ergonomik spor deri
Collapse
X
-
Ynt: opel insignia cosmo 1.6 cdti Flexride, infinity ses sistemi,ergonomik spor deri
Erken derken en az bir sene kadar cikmayacagini kasdesiyorsunuz sanırım zatn bizde 2014 gibi düşünüyoruz sizden ricam opsiyonlar hakkında olumlu olumsuz yorumlarınızİnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri
Yorum
-
Ynt: opel insignia cosmo 1.6 cdti Flexride, infinity ses sistemi,ergonomik spor deri
Evet bende hiç sunroof a kötü diyen birini gormedim ama ben çok sunroof lu araç kullandım sunroof u açmadım bile rahatsız etti beni belki yazın güzel bir havada deniz kenarı bir yerden ya da yesilligi bol bir yerde sakin sakin giderken kullanılabilir.İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri
Yorum
-
Ömerim karadenizde gereksiz gorulebilir, Rabbimin yagmur yagdirmadigi gun yokki*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
Yorum
-
Yorum
-
İnfinity ses sistemi ekletmenize gerek yok bence. Onun yerine navigasyon ekletin. Muhtemel 2014 ocak ayı gibi gelecek yeni 1.6 dizel motorlar2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: alperen_54peki infinity ses sistemi hakkında neden olumsuz bir görüşünüz var gereksiz olduğunu düşünme sebebinizi öğrenebilir miyim?2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro
Yorum
-
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: alperen_54Evet bende hiç sunroof a kötü diyen birini gormedim ama ben çok sunroof lu araç kullandım sunroof u açmadım bile rahatsız etti beni belki yazın güzel bir havada deniz kenarı bir yerden ya da yesilligi bol bir yerde sakin sakin giderken kullanılabilir.
mesaj saati 22:22:22
InsigniaTEAM
Yorum
Yorum