Duyuru

Collapse
No announcement yet.

HGS etiketleri

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: HGS etiketleri

bende hgs mi bankasyadan aldım , fakat akşam sitesini incelerken şöyle bir ibare gördüm , 3 ayda bir hesap işletim ücreti gibi bişey , tamda çözümleyemedim ama , canımı sıkan bi ibare gibi geldi, hatta diyorki 3 geçişte 1 geçiş hediye gibi , ibare aynen şöyle kopyaladım

HESABA BAĞLI HGS ALIN, HESAP İŞLETİM ÜCRETİ ÖDEMEYİN!

HGS’nizi için cari hesabınızdan otomatik ödeme talimatı vererek kullanabilirsiniz. Üstelik her 3 aylık hesap işletim döneminde HGS’nizi minimum 3 kez kullanmanız halinde o dönemin hesap işletim ücreti alınmaz.

vadesiz hesap işletim ücretimi yoksa hgs hesap işletim ücretimi acaba?
    2012 İnsignia 1.4 turbo edition elegance+beyaz

Yorum

HGS işletim ücreti olduğunu zannetmiyorum, hesap işletim ücreti olabilir, hesap işletim ücreti ödememek için de

otomatik fatura ödeme talimatı verilebilinir.
      2012 2.0 CDTI 130 BG TEKNIK GRI YENI STIL PAKETLI EDITION ELEGANCE

Yorum

Selamlar. OGS vardı banka değiştirelim dedi. Tamam dedik HGS aldık. Ama bana sadece yapıştırmalı kısım verildi. Bu kredi kartına bağlı oldu için herhalde.
        Bir de dün otoban çıkışında kaçak geçiş uyarısı verdi. Cama takmamıştım elimle okutayım dedim Sizin bilgilere dayanarak taralı alana yapıştırıyoruz herhalde. Peki bu kaçak geçişle ilgili bir şey yapmak gerekiyor mu acaba?
        2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denz
          Selamlar. OGS vardı banka değiştirelim dedi. Tamam dedik HGS aldık. Ama bana sadece yapıştırmalı kısım verildi. Bu kredi kartına bağlı oldu için herhalde.
          Bir de dün otoban çıkışında kaçak geçiş uyarısı verdi. Cama takmamıştım elimle okutayım dedim Sizin bilgilere dayanarak taralı alana yapıştırıyoruz herhalde. Peki bu kaçak geçişle ilgili bir şey yapmak gerekiyor mu acaba?
          Aracınıza tanımlı HGS varsa kaçak geçiş cezası ödemiyorsunuz. Bildiğim kadarıyla herhangi bir şey yapmanıza gerek yok, aracınıza tanımlı HGS olduğu için normal geçiş ücreti yansıtılıyor.
          2012 2.0 CDTI 130 BG TEKNIK GRI YENI STIL PAKETLI EDITION ELEGANCE

Yorum

OGS cihazım vardı, bankacıların ısrarına dayanamayarak HGS işine bulaşdım; bin pişman oldum.
            HGS berbat birşey, otoyola girişte veya çıkışta, bazen her ikisinde de cihaz etiketi okuyamıyor
            OGS gişeleri yolun solunda, rahatça geçip gidiyorduk.HGS gişeleri en sağda, birkaç yüz metre yaklaşınca
            şerit değiştirmek, büyük araçların içine girmek zorunda kalıyorsunuz. Hem zahmet, hem de risk.
            Kaçak geçiş, on kat cezalı köprü geçişi, en uzun yol tarifesinden tahsilat; iyice yıldım angry
            Yeniden OGS cihazı aldım, akıl parası olarak da 60 tl ödedim
            Sakın benimki gibi bir hataya düşmeyin

Yorum

Geçiş karttan normal olarak çekilmiş. Kartı aynanın yanındaki taramalı alana taktım.
              Sonra aşağıdaki bağlantıda ilk yorumu gördüm o arkadaşta taralı alana takmış. http://ekonomi.haber7.com/ekonomi/ha...-dikkat-etmeli

Ama deneme fırsatım olmadı daha.

Yorum

Arkadaşlar benim HGS'nin bir ucu soğukta camdan ayrılıyor (taralı alanda) elimle düzeltiyorum. İkide bir öyle görünce gıcık oluyorum. Tutturmanın bir yolu olabilir mi, yenisi ile mi değiştirmeli yoksa hiç ellememeli mi?

Yorum

Guzel cekilmis bir foto koyacak yokmu
                  2015 leon fr

Yorum

4-5 mesaj yukarıda bir tane var. Bende yarın benimkini çekip ekleyebilirim.

Yorum

4-5 mesaj yukarıda bir tane var. Bende yarın benimkini çekip ekleyebilirim.
                      iyi olur resim eklersen
                      2015 leon fr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: şahin
                        bende hgs mi bankasyadan aldım , fakat akşam sitesini incelerken şöyle bir ibare gördüm , 3 ayda bir hesap işletim ücreti gibi bişey , tamda çözümleyemedim ama , canımı sıkan bi ibare gibi geldi, hatta diyorki 3 geçişte 1 geçiş hediye gibi , ibare aynen şöyle kopyaladım

HESABA BAĞLI HGS ALIN, HESAP İŞLETİM ÜCRETİ ÖDEMEYİN!

HGS’nizi için cari hesabınızdan otomatik ödeme talimatı vererek kullanabilirsiniz. Üstelik her 3 aylık hesap işletim döneminde HGS’nizi minimum 3 kez kullanmanız halinde o dönemin hesap işletim ücreti alınmaz.

vadesiz hesap işletim ücretimi yoksa hgs hesap işletim ücretimi acaba?
                        benim anladığım: normalde bankalar cari hesaplardan (vadeli olmayan hesaplar) hesap işletim ücreti alıyorya, eğer bir ayda o bankadan aldığınız hgs ile üç geçiş yaparsanız o hesap işletim ücretini almıyormuş.
                        plakanıza kayıtlı hgs etiketiniz varsa zaten o hesaptan otomatik tahsil ediliyor. yani kaçak geçiş yazsa bile kaçak olmuyor. yanlış bilmiyorsam ay içerisinde 10 geçişe kadar kaçak muamelesi yapmıyorlar.

ben neredeyse 10 yıldır ogs kullanırım. bence etiketle falan uğraşmayın ogs ye geçin.
                        MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Naci bey,
                          Benim zaten önceden OGS idi Aracı değiştirince herkeş geçiyor diye bende geçtiydim Dediğiniz gibi bankadan düşüyor da, memleketimde işler bazan aksak yürüyor boşuna cezalı ödemeyelim, okutursak daha garanti olur diye düşünmüştüm.

Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
                          iyi olur resim eklersen
                          İhsan bey, akşam çektim resimler taralı alan pek belli olmayabilir ama taralı alanın içinde (İsterseniz açık havada daha nette çekmeye çalışırım)

Buda içten bir ucu kalkan yer olarak bahsettiğim olay. 1. Sınıf yazan yerden kalkıyor.

Yorum

Tsk ederim resim yeterli
                            2015 leon fr

Yorum

İşleniyor...
                            X