Ynt: 1.4 Insignia / 0 ---> 15.000 km. Yakıt Tüketimi
bugun antalya alanya gidis gelis yaptim , 3200 km de olan aracimi ( rodajdan ciktigini sayiyorum ) gidiste 6.vites 2000 devirde ( ortalama 109 km/h ile ) 6.6 lt gosterdi , donuste ise 6.vites 1500 devirde sabit geldim ( klimalar hep kapaliydi ) ortalama 84 km ile 4.9 km/h gosterdi... bu kadar fark edecegini dusunmemistim , ama yokus yukari dahil araba tikanmadi , 1700 devri gecme geregi bile duymadim ... artik sehir icinde de 2000 devire gelince hemen ust vitese geciyorum , derken ust viteste devir 1500 de kaliyor , 3.vites ve sonrasinda sehir ici ve sehir disi her zaman CC ile yol aliyorum , daha once sehirlerarasi surekli birileriyle rolling halinde oldugumdan yakit tuketimimi hic dusunmeden hareket ediyordum , benzin 5 tl olunca daha dikkat edeyim dedim... saatte 90 ya da 110 cok sure farki yok , 5lt ile gidecegim yere varmayi kesfettim artik
aracı ilk aldığımızdan bu zamana yakıt tüketim ortalaması ;
bunun içinde 2000 km si uzun yol. Hatta sadece 950 km lik izmit dötyol yol ortalamsı 5.5 lt/100 Km idi oldukça uysal bir yolculukla
Orjinal yazı sahibi: YsfzybckR
bunun içinde 2000 km si uzun yol. Hatta sadece 950 km lik izmit dötyol yol ortalamsı 5.5 lt/100 Km idi oldukça uysal bir yolculukla
Bu da şehir içi tüketimim
hacı yanında otursam 100 km sonra ilk acil servise zor ulaştırırsn ben kalp krizi geçirrim
siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik uçan teneke fiorino
l
Orjinal yazı sahibi: yusuf
Orjinal yazı sahibi: YsfzybckR
Bu da şehir içi tüketimim
hacı yanında otursam 100 km sonra ilk acil servise zor ulaştırırsn ben kalp krizi geçirrim
altımızda tüplü peugeot varken bende öyle diyordum. Ama hele ki benzin olmuş 5 lira. acelen yokken ağır ağır gidiyorsun zaten o konforun içinde sıkılmıyorsun da müzik arşivim sağlam 90 km/s hızla dünya turu yapsam listem başa dönmez sen düşün Yusuf cool
bak ya ozmn cuma günü flasımı sana verim benimde arsiv genişlesin bide öyle deneim ozmn bak ondan sonra çarşıda filan denk gelirsin 20 yi geçmem pişman olursun haha
siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik uçan teneke fiorino
Aracım Aralıkta 2. yılını dolduracak. 15.000 km gibi şu anda.
9.5 ların altına inmiyor asla ve asla. Burdaki verileri görünce şok oluyorum açıkçası.
Şehirler arası yol yaparken bile 8 küsürlerdeyim. Ama boşluk yolda asla 160-170 ten aşağı düşmüyorum. Hatta 200 e kadar rahat yolu var müsait olduğum sürece genelde dip gaz gidiyorum.
Şehir içi de sadece ev-iş (2 km) gitmenin de etkisi olabilir.
Benim tüketimi düşüremememin yegane sebebi bunlar mıdır acaba yoksa bir sıkıntı olabilir mi?
Şimdi 6-7 gibi değerleri görünce farklı araçlar kullanıyoruz gibi hissettim.
Merhaba arkadaşlar, benim araç 21.000 km de. 19000 km de iken ortalaması 7.4 idi (%70 şehirdışı kullanıyorum) ve ben yanlışlıkla o toplam km sayacını sıfırladım.
Onu geri getirmenin bir yolu var mı acaba
İmza fotoğrafınız kurallara aykırı olduğu için kaldırılmıştır, lütfen uygun çözünürlükte fotoğraf ekleyiniz.
2012 Opel Insignia 1.4T Edition Elegance + 18'' Jant + AFL / Beyaz
Yorum