Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ötv indirimli Opel ve vw fiyatlaarı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ötv indirimli Opel ve vw fiyatlaarı

öncelikli olarak herkeze iyi günler hayırlı pazarlar
    ötv indirimli araç almayı düşünüyorum 1,5 ay sonra öbür aracımın süresi doluyor. kafamda iki tane araç var bunlar
    birincisi passat 1,6 tdı comfartline bi-xenon ledli farlar manuel
    ikincisi ise opel insignia 1.4T stil paketli

şimdi kafamı karıstıran bi konu var passat xenonlu metalik renkli comfartline manuel olanı 77.200 den ötv indirimli 54,990 a iniyor
    insignia ise 61,200 dip fiyattan 44e indi

şimdi wv de 22.210 tl indirim oluyor
    opel de ise 17200 tl indirim yaptılar

opel bayisinden yapılan indirim bana az gibi geldi en azından 44.000tl yerine 40.000 tl ye felan iner diye düşünüyordum

birde insignia 2012 model vw ise 2013

bu indirimdeki tutarsızlık neden böle oluyor baska marka modelin de 61 bin olanı ötv indirimli 42,000 demişlerdi

siz olsanız hangisini seçerdiniz ?

2008 Linea 1.4 T-Jet 120 Hp

Ynt: Ötv indirimli Opel ve vw fiyatlaarı

oran-orantı sebebiyle sana az gibi geliyor, yoksa ikisinde de eşit indirim var gibi, azdan az çoktan çok gider. ÖTV indirimi derken engelli plaka mı alacaksın? bi de diğer aracın ne süresi doluyor anlamadım

Yorum

hmm ama baska bi aracın fiyatını sormustum oda 61den 42 ye inmişti demekki galeri indirimi felan fark ediyor. evet engelli plaka araçtan bahsediyorum, lineam da engelli aracı 2008 de almıştım 5 sene satılamaz süresi var nisanın basında doluyor satma hakkım geliyor onun süresinden bahsetmiştim ve yeni bir engelli aracı alma hakkımda oluyor. yani herşey 5 sene de bir oluyor

Yorum

Her iki araçta da yaklaşık %29 indirim yapılmış.Markaya göre değişen indirim oranı yok.
        Tercih sizin.Insignia benzinli Passat dizel.Yıllık ort km 20,000 den yüksek değilse benzinli tercih edilebilir.
        Bir az daha beklersen 2013 Insignia da alırsın hele yeni 1,6 dizel 136 hp veya 1,6 200 hp benzinli Passatın her türlü motor kombinasyonunu ÖPERRR

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
        17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
        35GB5825  A Rh+

Yorum

fiyatlar doğru bende engelli aracı kullanıyorum verilen rakamlar doğru,hesaplama şekli aracın normal satış değerini 1,40 bölüyorsunuz çıkan rakam ötv siz satış rakamı oluyor.
          insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

evet 1.40a bölünce assa yukarı aynı fiyat değerlerini yakalıyor ama galeride yapılan hesaplamayı görünce bu adam ne yapıyor diyorum en az 20 sefer rakamlara basıyor çarpıyor bölüyor yüzdeliyor hiç direkt 1.40a bölmüyor değişik bi hesaplama metodları var
            bide yıllık max 12,000 13,000 km yol gidiyorum ama birazda aracın geleceği acısından düşünüyorum sonuçta vw arabaları değer kaybetmiyor ama gönlümde insigniadan yana geciyor sırf bu yüzden cok kararsızım biri değer kaybederken biri ise nerdeyse sıfır fiyatına yakın satılabiliyor

Yorum

Bende sizin gibi karar aşamasında aynı araçlara takılmıştım, insignia 1,4 seçtim, iyi ki almışım diyorum. Aksesuar, yakıt ve son dönemde 2. Elde 1.4 ler avantajlı. Bence kesin insignia ama karar sizin

Yorum

benimde gönlüm insigniadan yana bugün gittim gezdim ya farları bile beni cezbediyo o ledlerin duruşu felan arabaya bu kadar mı yakışır tek düşüncem yılda fazla bi km yapmasam bile yakıt sarfiyatının nasıl olduğu yorumlarınız için çok teşekkür ederim kararım ağırlıklı olarak insignia olacak gibi

Yorum

Yakıt tüketimi ile ilgi arkadaşların gönderdiği bilgileri benchmark yapabilirsiniz. Kullanıma bağlı ancak şehir içi yakıt tüketimi7,5-8 lt yi geçmez. Dizel ortalama 5,5 lt yakan bir araç ile ortalama 7,5 lt tüketimle karşılaştırırsak ayda 1000 km yapsanız size ortalama 120 tl civarında ek yük getirir başka bir benzinli araç arasında ise en fazla 40 tl farkeder. Oda şehir içinde 6,5 lt yakacak D segmenti araç bulursanız.Yakıt olayını insanlar gözunde fazla buyutuyor hesap ortada. (Şehir içi tüketimleri esas aldım.)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet_01
                    evet 1.40a bölünce assa yukarı aynı fiyat değerlerini yakalıyor ama galeride yapılan hesaplamayı görünce bu adam ne yapıyor diyorum en az 20 sefer rakamlara basıyor çarpıyor bölüyor yüzdeliyor hiç direkt 1.40a bölmüyor değişik bi hesaplama metodları var
                    bide yıllık max 12,000 13,000 km yol gidiyorum ama birazda aracın geleceği acısından düşünüyorum sonuçta vw arabaları değer kaybetmiyor ama gönlümde insigniadan yana geciyor sırf bu yüzden cok kararsızım biri değer kaybederken biri ise nerdeyse sıfır fiyatına yakın satılabiliyor

o fazla makina ile oynama sebepleri fazla engelli satışı yapmamaları onlar önce tek tek kdv ve ötv yi çıkartıp tekrar kdv ekleme çabalarından

Yorum

evet aynen öyle size katılıyorum hele bi 6 sene öncesinde felan çoğu galerinin böyle şeyden haberi bile yoktu çok zorluk çekmiştik o zaman ama şimdi bu konuya baya bi aşina olmuşlar 6 sene önceki tepkilerle şimdiki tepkiler arasında çok fark var

Yorum

engelli araç alımında kriterler nedir.her gelene engelli aracı vermiyorlardır elbet bilmediğim için soruyorum
                        2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
                        yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emre2929
                          engelli araç alımında kriterler nedir.her gelene engelli aracı vermiyorlardır elbet bilmediğim için soruyorum
                          kendisi kullanacaksa yetkili olan hastahaneden heyet raporu alıyor raporda özel donanımlı araç kullana bilir diye bu raporla 1.6 lt motora kadar araçları belirtilen donanımını bir makine mühendisine çizdirip bu çizimi tse ofisine onaylatıp sonra yaptırıp tüv onayını aldıktan sonra aracını 5 sene engelsiz birine ötv si ödenmeden satılamaz ibaresi ile güle güle kullanır tabi bütün bu işlerle bayii ilgileniyor rapor alımı hariç.

Yorum

bildiğim kadarıyla zihinsel engelli ve bedensel engelli olarak ikiye ayrılıyor
                            bedensel engelli olanlar %40 ve üzeri H sınıfı ehliyeti olması lazım
                            zihinsel engelli olanlarında %90 ve üzeri raporu olması lazım
                            benim kardesim zihinsel engelli %90 raporu var biz bu şekilde alıyoruz aldığın aracı 5 sene satamıyorsun ruhsatta satılamaz damgası var 5 sene sonunda normal araca dönmüş oluyor bide yıllık vergileri felanda verilmiyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet_01
                              bildiğim kadarıyla zihinsel engelli ve bedensel engelli olarak ikiye ayrılıyor
                              bedensel engelli olanlar %40 ve üzeri H sınıfı ehliyeti olması lazım
                              zihinsel engelli olanlarında %90 ve üzeri raporu olması lazım
                              benim kardesim zihinsel engelli %90 raporu var biz bu şekilde alıyoruz aldığın aracı 5 sene satamıyorsun ruhsatta satılamaz damgası var 5 sene sonunda normal araca dönmüş oluyor bide yıllık vergileri felanda verilmiyor
                              yok şu şekilde oluyor %90 engel raporu olanlar ,burada zihinsel veya fiziksel olarak bakılmıyor misal benim kayın pederim omurilik felçlisi ve %96 raporlu onun adına vekaleten 1. derece akrabaları araç alıp kullanabiliyor ki kardeşi aldı ,eğer engelli kendi kullanacaksa raporda oran aranmıyor sadece engelin durumuna göre heyetin belirtti bir düzenekle araç kullanması gerekiyor misal benim otomatik vitesli ve soldan gaz pedallı araç kullanabilir raporum var ve aracımı o düzenekle aldım.

Yorum

İşleniyor...
                              X