yarın sabah trafik şube müdürlüğüne gideceğim plaka için e-devlet'ten 35efe... için sorgulama yapayım dedim ama sınır varmış en fazla 30 plaka sorgulayabildim onlarda kayıtlı çıktı. Başka nasıl sorgulama yapabilirim, yarın adamın karşısına çıktığım zaman şu plakayı istiyorum diyeceğim. Varsa da yok diyemesin diye sağlama alayım diyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Acil plaka sorgulama yardımı
Collapse
X
-
Ynt: Acil plaka sorgulama yardımı
Orjinal yazı sahibi: cngerolyarın sabah trafik şube müdürlüğüne gideceğim plaka için e-devlet'ten 35efe... için sorgulama yapayım dedim ama sınır varmış en fazla 30 plaka sorgulayabildim onlarda kayıtlı çıktı. Başka nasıl sorgulama yapabilirim, yarın adamın karşısına çıktığım zaman şu plakayı istiyorum diyeceğim. Varsa da yok diyemesin diye sağlama alayım diyorum.[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
-
Orjinal yazı sahibi: medrenModemi acip kapatmayi ip numaranidegistirmeyi dene belki olur[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
-
Abi uğraşmayın.
Bende yaptım.
BRK bir dolu boş vardı.
Ancak bizim için bunları Beypazarına ayırmışlar.
Uçuk bir mebla karşılığı verebileceklerini söylediler.
Hemde 2 gün kadar beklemem gerektiğini varsa getirebileceklerini söylediler.
Emniyete gidince de siz boş görseniz de zaten ayırılmış oluyor.
Şube md. falan kimse gidip onlardan istemek gerek.
Bir de trafik vakfına bağış istiyorlar.
Hemen çıkmıyor eğer ikametgah farklı ise.
Bilginiz olsun.Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013
Yorum
-
Abi Allah yardimcin olsun zor bi is istedigin plakayi almak buyuk ihtimal koca izmirde 99 tane efe plaka dolmustur bos varsada tek tuk ucuk fiyat cekerler ama senin simdiden bos plakalari tespit etmen lazim cunku orda sadece 3-4dkkan oluyo plakayi secmek icin ve sadece su plaka varmi diye sorabiliyosun yani onune liste acip bakip burdan sec demiyolar sen bugun olabilcek butun plakalri cikar guzelden kotuye 30 tane falan cikar yarin sirayla soylersin olani alirsin tabi cuzzi bir bagis karsiligi2012 İnsignia 1.4 Turbo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: BRKAbi uğraşmayın.
Bende yaptım.
BRK bir dolu boş vardı.
Ancak bizim için bunları Beypazarına ayırmışlar.
Uçuk bir mebla karşılığı verebileceklerini söylediler.
Hemde 2 gün kadar beklemem gerektiğini varsa getirebileceklerini söylediler.
Emniyete gidince de siz boş görseniz de zaten ayırılmış oluyor.
Şube md. falan kimse gidip onlardan istemek gerek.
Bir de trafik vakfına bağış istiyorlar.
Hemen çıkmıyor eğer ikametgah farklı ise.
Bilginiz olsun.Orjinal yazı sahibi: ygtylmzAbi Allah yardimcin olsun zor bi is istedigin plakayi almak buyuk ihtimal koca izmirde 99 tane efe plaka dolmustur bos varsada tek tuk ucuk fiyat cekerler ama senin simdiden bos plakalari tespit etmen lazim cunku orda sadece 3-4dkkan oluyo plakayi secmek icin ve sadece su plaka varmi diye sorabiliyosun yani onune liste acip bakip burdan sec demiyolar sen bugun olabilcek butun plakalri cikar guzelden kotuye 30 tane falan cikar yarin sirayla soylersin olani alirsin tabi cuzzi bir bagis karsiligi2012-insignia sports tourer 1.6t 180bg
Yorum
Yorum