SAg taraftan aracımın altını sert bi şekilde vurdum ve suanda aracımın direksiyon cok sert sanki hidrolik yok . ama gaza bastıgımda duzeliyor. degisik demir surtmesi gibi ses geliyo.(((((
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Cok acil yardım istiyorum ....
Collapse
X
-
Ynt: Cok acil yardım istiyorum ....
( İŞİN GARİBİ ARAÇ DURURKEN DİREKSİYON ÇOK SERT VE FRENE BASTIGIMDA. BOŞTA GAZA ASILDIĞIM ZAMAN YUMUŞUYOR. SEYİR HALİNDEYKEN İSE NORMAL YUMUŞAKLIKTA GAZI BIRAKTIGIM ZAMAN GENE COK SERT35 AE 5050 Vizyondayız iyi SeyiiirLer (;
35 DAN 94 2012 Ford fiesta ((:
35 NLP 06 2009 audi Q7 3.0 s-sline quatRo ((:
Yorum
-
bende sol tarafı vurmuştum lastik yarılmıştı ve alt salıncak eğilmişti.bence en kısa zamanda servise yada en yakın rot balansçıya öncelikle gösterin aracınızı bu şekilde fazla kullanmayın.gerekirse aracı yol yardımı ile servisine çektirin.geçmiş olsun2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
-
geçmiş olsun arkadaşım kasko karşılar muhakkak
aracı vurduğun yerde resim falanda çekmen gerek...Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
ben aracı vurduğum zaman sadece lastik yarılmıştır diye gitti kendi paramla lastik aldım.lastiği taktıktan sonra araç sola çekiyordu direk rotlardan şüphelendim rotçuya gittim.alt salıncağın eğildiğini söyledi.
bende sigortacımla görüştüm ve aracı servise bıraktım.sonuç eğilen salıncak değişti.aldığım lastiğin parası eskime payı %30 kesinti yapılarak tarafıma ödendi.
ben resim falan çekmemiştim ama çekseniz fena olmazdı.direk beyan ile işinizi hallederler.ben sadece yarık lastiğimide eksper onayı için servise götürmüştüm.2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
-
arabayı kaldırdılar altı komple yag . direksiyon kutusu terleme yapmıs dediler. ordan kacırmıs dediler. diyorum kaza yapmadan once boyle bişey yoktu yaptıktan sonra oldu yok bu sorun daha onceden varmıs diyolar bu nasıl bi servis anasını satayım ya .s35 AE 5050 Vizyondayız iyi SeyiiirLer (;
35 DAN 94 2012 Ford fiesta ((:
35 NLP 06 2009 audi Q7 3.0 s-sline quatRo ((:
Yorum
Yorum