Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ZORUNLU TRAFİK SİGORTASI

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ZORUNLU TRAFİK SİGORTASI

Orjinal yazı sahibi: mehmet
    indirimi artırmalarını talep ettim.

Yorum

gecen sene trafik sigortasi 366 TL, kasko 1150 TL di. bu sene %40 hasarsizlikla Trafik 450 TL Kasko 1310 TL istiyorlar

Yorum

Az evel bizim jettanın kaskosunu ve trafik sigortasını onayladım.

2011 model 1.6tdi DSG, araç bedeli 59000 TL..
        %40 hasarsızlıkla 1357 TL Eureko Sigorta kasko
        Trafik Sigortası 365 TL

Bu sene çok zamlandı
        *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

bu ne kardeşim kasko parası gibi olmuş hadi bi nebze kasko yaptırmaya bilirsin ama sgorta meçburi
          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Ankara Sigorta Kasko 1.049 TL, Grupama Zorunlu Trafik 168 TL
            Onayı verdim gitti.
            2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
              Az evel bizim jettanın kaskosunu ve trafik sigortasını onayladım.

2011 model 1.6tdi DSG, araç bedeli 59000 TL..
              %40 hasarsızlıkla 1357 TL Eureko Sigorta kasko
              Trafik Sigortası 365 TL

Bu sene çok zamlandı
              Ahmet bende benim aracın trafik ve kaskosunu onayladım 10 Şubatta

Araç bedeli 80.000 tl 2.0 cdtı 160 hp 2011 model
              933 tl kasko groupama sigorta kasko
              292 tl Trafik Alianz (geçen sene 262 tl ye yapılmış)
              [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Araç bedeli 104.000 tl,1.184 tl eureko sigorta %50 hasarsızlık indirimi var..
                Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

2012 insignia sport tourer aracımı 05.02.2013 tarihinde aldım

euroko kasko 1225,00tl (%30 indirimli) yaptırdım, kasko bedeli 69122,00tl
                  zorunlu trafik sigortam, aksigorta 432,00tl
                  2012-insignia sports tourer 1.6t 180bg

Yorum

Sigortayı yaptırdıktan sonra muhakkak ilgili polis birimlerine, zorunlu trafik sigortanızın sisteme girilip girilmediğini sorgulatın, bizde uygun fiyata tanıdık hesabıyla yaptırdık ama dün gece polis çevirmesinde polisler plaka ile sorgulatınca ortaya çıktı . sigorta acentesi sisteme kaydını yapmamış bizim zorunlu sigortanın, ruhsatımın içinde sigorta kağıdım olmasa ceza girdi girecekti yani... özellikle sigortasını uygun fiyata yaptıranlar, onlar bu duruma ayrı bir ehemniyet versin
                    2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bassoprofondo
                      Sigortayı yaptırdıktan sonra muhakkak ilgili polis birimlerine, zorunlu trafik sigortanızın sisteme girilip girilmediğini sorgulatın, bizde uygun fiyata tanıdık hesabıyla yaptırdık ama dün gece polis çevirmesinde polisler plaka ile sorgulatınca ortaya çıktı . sigorta acentesi sisteme kaydını yapmamış bizim zorunlu sigortanın, ruhsatımın içinde sigorta kağıdım olmasa ceza girdi girecekti yani... özellikle sigortasını uygun fiyata yaptıranlar, onlar bu duruma ayrı bir ehemniyet versin
                      evet önemli bir konu ama sorgulatmayı nereden ve nasıl yaptıracağız?
                      2012-insignia sports tourer 1.6t 180bg

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cngerol
                        Orjinal yazı sahibi: bassoprofondo

evet önemli bir konu ama sorgulatmayı nereden ve nasıl yaptıracağız?

Sivil veya resmi polis amblemli herhangi bir gezici trafik ekibine denk gelirseniz sorabilirsiniz, bunun dışındaki en yakın bölge bölge trafik müdürlüğü, trafik amirliği gibi yerlere başvurun yardımcı olacaklardır..
                        2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Araç bedeli 57750 ve kasko 888 TL AXA ...
                          İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

insignia 2012 .3 kez kaskoyu deldirdim tampon tamiri ve boyama .geçen sene 1300tl bu sene 1400tl oldu .trafik sigortası 308 tl
                            2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
                            yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

arkadaşlar bu fiyatlar şehirden şehire de değişiyor.ben indirimim olmadığı halde 1500 kasko (ak sigorta) 350trafik (mapre) yaptırdım.
                              1.6 T COSMO+NAVİ+SUNROOF+FLEXİ SİYAH

Yorum

ufak şehirde olmanın avantajları güzel gecen gün sigortacıma cay icmeye ugramışken bu ay sonu da sigortam bitiyor ..! ne tutacak diye sordum 161 tl hiho

Yorum

İşleniyor...
                                X