bu ne kardeşim kasko parası gibi olmuş hadi bi nebze kasko yaptırmaya bilirsin ama sgorta meçburi
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Sigortayı yaptırdıktan sonra muhakkak ilgili polis birimlerine, zorunlu trafik sigortanızın sisteme girilip girilmediğini sorgulatın, bizde uygun fiyata tanıdık hesabıyla yaptırdık ama dün gece polis çevirmesinde polisler plaka ile sorgulatınca ortaya çıktı . sigorta acentesi sisteme kaydını yapmamış bizim zorunlu sigortanın, ruhsatımın içinde sigorta kağıdım olmasa ceza girdi girecekti yani... özellikle sigortasını uygun fiyata yaptıranlar, onlar bu duruma ayrı bir ehemniyet versin
2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler
Sigortayı yaptırdıktan sonra muhakkak ilgili polis birimlerine, zorunlu trafik sigortanızın sisteme girilip girilmediğini sorgulatın, bizde uygun fiyata tanıdık hesabıyla yaptırdık ama dün gece polis çevirmesinde polisler plaka ile sorgulatınca ortaya çıktı . sigorta acentesi sisteme kaydını yapmamış bizim zorunlu sigortanın, ruhsatımın içinde sigorta kağıdım olmasa ceza girdi girecekti yani... özellikle sigortasını uygun fiyata yaptıranlar, onlar bu duruma ayrı bir ehemniyet versin
evet önemli bir konu ama sorgulatmayı nereden ve nasıl yaptıracağız?
evet önemli bir konu ama sorgulatmayı nereden ve nasıl yaptıracağız?
Sivil veya resmi polis amblemli herhangi bir gezici trafik ekibine denk gelirseniz sorabilirsiniz, bunun dışındaki en yakın bölge bölge trafik müdürlüğü, trafik amirliği gibi yerlere başvurun yardımcı olacaklardır..
2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler
ufak şehirde olmanın avantajları güzel gecen gün sigortacıma cay icmeye ugramışken bu ay sonu da sigortam bitiyor ..! ne tutacak diye sordum 161 tl hiho
Yorum