Bu sene trafik sigortası fiyatlarına 100 de 200 falan zam gelmiş benim araç hasarlı o yüzden %20 hasarlılık ücreti alıyorlar toplam 670 lira istediler.Geçen sene 190 liraya yaptırmıştım
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ZORUNLU TRAFİK SİGORTASI
Collapse
X
-
Ynt: ZORUNLU TRAFİK SİGORTASI
Benim aracim hasarsiz bir kazaya karistim ama aracimda 0 cizik vardi ona ragmen aracim hasarli yaziyor ustelik tramerde carpti yaziyor bu normalmi bide ben ziraat sigorta yaptirdim aileden dolayi kasko+sigorta 800 tl tuttu
-
Orjinal yazı sahibi: deger1903Bu sene trafik sigortası fiyatlarına 100 de 200 falan zam gelmiş benim araç hasarlı o yüzden %20 hasarlılık ücreti alıyorlar toplam 670 lira istediler.Geçen sene 190 liraya yaptırmıştım[center]Astra J 1.6 Turbo | Custom Varex Exhaust | K&N Air Filter | Eibach Prokit Springs | 19" Matte Black Rims | Rieger Rear Apron[center]
Yorum
-
Tamamda %200 falan neye göre kime göre zam yapılıyor ? Neden buna kimsenin sesi cıkmıyor 200 tl verilen şeye seneye 1000 tl deseler yine vericek herkes ben bu işleri anlamıyorum valla.Herşeye %3-5 zam trafik sigortasına %200 oh ne ala memleket valla böle ülkeyi bende yönetirim.2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume
Yorum
-
Tamam güzel diyorsunuz zorunlu ama suistimal ediliyor devlet neden duruma el koymuyor bunu serbest bırakıyor sigorta şirketlerine ? A şirketine gidiyorsunuz 450 tl B şirketi 500 tl c şirketi 600 tl herkes kafasına göre fiyat tutturuyor ben geçen sene ergo isviçreden 250 tl yaptırmıştım bakalım bu sene ne çıkaracaklar.2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume
Yorum
-
Geçen sene 220 liraydı bu sene 308 lira aldılar. Ergo'dan. Ancak kasko hasarsızlık indirimine rağmen geçen yıldan fazla çıktı. Gerçekten araç sahibi olmak işkence olmaya başladı.(Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi
Yorum
-
2010 İnsignia 1,6 Cosmo standart
Kasko geçen sene 1084 TL idi, Bu sene %40 hasarsızlık ile 1.100 TL'ye yapıyorlar . Sizce uygunmudur ?2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mehmet2010 İnsignia 1,6 Cosmo standart
Kasko geçen sene 1084 TL idi, Bu sene %40 hasarsızlık ile 1.100 TL'ye yapıyorlar . Sizce uygunmudur ?
çok az pahalı, benimkide geçen yıl 940 liraydı, bu yıl % 30 hazarsızlık indirimyle 1000 liraya gelcek, 18 şubatta tazelenicek, axa sigorta...
Yorum
Yorum