Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ZORUNLU TRAFİK SİGORTASI

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ZORUNLU TRAFİK SİGORTASI

Bu sene trafik sigortası fiyatlarına 100 de 200 falan zam gelmiş benim araç hasarlı o yüzden %20 hasarlılık ücreti alıyorlar toplam 670 lira istediler.Geçen sene 190 liraya yaptırmıştım

Ynt: ZORUNLU TRAFİK SİGORTASI

Benim aracim hasarsiz bir kazaya karistim ama aracimda 0 cizik vardi ona ragmen aracim hasarli yaziyor ustelik tramerde carpti yaziyor bu normalmi bide ben ziraat sigorta yaptirdim aileden dolayi kasko+sigorta 800 tl tuttu

Yorum

trafiği 2012 model 200 tlye yaptırdım güneş sigortaya
      2012 İnsignia 1.4 turbo edition elegance+beyaz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deger1903
        Bu sene trafik sigortası fiyatlarına 100 de 200 falan zam gelmiş benim araç hasarlı o yüzden %20 hasarlılık ücreti alıyorlar toplam 670 lira istediler.Geçen sene 190 liraya yaptırmıştım
        Yuh. Resmen soygun gerci yaptirmazsanizda cezası 5000 lira
        [center]Astra J 1.6 Turbo | Custom Varex Exhaust | K&N Air Filter | Eibach Prokit Springs | 19" Matte Black Rims | Rieger Rear Apron[center]

Yorum

ben de geçen sene 220 tl ye falan yaptırmıştım geçen hafta 490 tl aldılar. yuh diyorum bu kadar olmaz.

Yorum

Tamamda %200 falan neye göre kime göre zam yapılıyor ? Neden buna kimsenin sesi cıkmıyor 200 tl verilen şeye seneye 1000 tl deseler yine vericek herkes ben bu işleri anlamıyorum valla.Herşeye %3-5 zam trafik sigortasına %200 oh ne ala memleket valla böle ülkeyi bende yönetirim.
            2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

adı zorunlu ya yapacak bişey yok

Yorum

Tamam güzel diyorsunuz zorunlu ama suistimal ediliyor devlet neden duruma el koymuyor bunu serbest bırakıyor sigorta şirketlerine ? A şirketine gidiyorsunuz 450 tl B şirketi 500 tl c şirketi 600 tl herkes kafasına göre fiyat tutturuyor ben geçen sene ergo isviçreden 250 tl yaptırmıştım bakalım bu sene ne çıkaracaklar.
                2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

450-500 arası çıkabilir hazırlıklı ol

Yorum

sigortacılar birliğinin dediğine göre çok ciddi zarar etmişler sgk ya %10 ücret gidiyormuş falan filan . bu defa millet kasko yaptırmayacak gene zarar etcekler .Mehmet hocam 800 tl ye nasıl yaptırdın 2sini

Yorum

Geçen sene 220 liraydı bu sene 308 lira aldılar. Ergo'dan. Ancak kasko hasarsızlık indirimine rağmen geçen yıldan fazla çıktı. Gerçekten araç sahibi olmak işkence olmaya başladı.
                      (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

Araçtan sogutuyolar iinsanı .
                        35 AE 5050 Vizyondayız iyi SeyiiirLer (;
                        35 DAN 94 2012 Ford fiesta ((:
                        35 NLP 06 2009 audi Q7 3.0 s-sline quatRo ((:

Yorum

2010 İnsignia 1,6 Cosmo standart

Kasko geçen sene 1084 TL idi, Bu sene %40 hasarsızlık ile 1.100 TL'ye yapıyorlar . Sizce uygunmudur ?
                          2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
                            2010 İnsignia 1,6 Cosmo standart

Kasko geçen sene 1084 TL idi, Bu sene %40 hasarsızlık ile 1.100 TL'ye yapıyorlar . Sizce uygunmudur ?

çok az pahalı, benimkide geçen yıl 940 liraydı, bu yıl % 30 hazarsızlık indirimyle 1000 liraya gelcek, 18 şubatta tazelenicek, axa sigorta...

Yorum

indirimi artırmalarını talep ettim.
                              2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

İşleniyor...
                              X