Duyuru

Collapse
No announcement yet.

karda buzda insignia -sonuç hüsran

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• karda buzda insignia -sonuç hüsran

bugun ladik kayak merkezine insignia ile çıkamadım, önümde b segment , c segment arabaşlar vızır vızır çıktı ,
    insignia hemen istop etmeye kalkıyo bişeler yapıo , ekranda karlı buzlu yollar uyarısı ama yola tutunamıyo, fakat lastikler yaz lastiği tabi ama , yaz lastiği olmayıpta çıkan araçlarda var, ve dikkat ettim hepside dizel araçlardı. fiesta bile çıktı önümde
    2012 İnsignia 1.4 turbo edition elegance+beyaz

Ynt: karda buzda insignia -sonuç hüsran

bu insignianın kötü oldugunu göstermezki kış lastiği kullandığınız zaman gayet güçlü bir araç

Yorum

Lastik ebatının büyük önemi var.zaten kar lastiğiniz yokmuş buna birde geniş taban eklenince çıkamaması doğal.Stop etmesini pek anlayadım ama.
      Insignia 1.4 Turbo Elegance

Yorum

Aracın güçlü olmasıda dezavantaj, dizeller gaz vermeden sadece debriyajla kalkıyorken, Insigniada ufak bir gaz verseniz bile araç kuvvetli olduğundan sarıyordur.

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Sanırım tc yi kapatmadığınız için araç patiye kalmamak için gaz kesti ve de stop etti.Bizde insignia 1.6 turbo 180 hp araç var.Yaz lastikleri ile çıktığım karlı ve buzlu yerlere inanamazsınız.Tabi şöyle bir gerçek de var yol tamamen buzsa kar lastikli araç da çıkamaz.İnsignia kullanıcılarına bazı tavsiyeler vermek istiyorum.Yokuş yukarı karlı ve hafif buzlu bir yere çıkıyorlarsa.1)TC yi kapatın.2)Direksiyonu mümkün olduğu kadar sabit tutun.3)1. viteste araca gaz verip verip bırakın.Tabi bunun ayarını iyi yapmak lazım.Çok basarsanız patiye kalır kayarsınız.Az basarsanız araba çıkmaz belirli bir devre kadar gaza basıp basıp bırakın ya da gazı pompalayın daha iyi bir tarif olacak galiba.Aracın hafif patiye kalarak çıktğığını göreceksiniz.Tabi can güvenliği en önce gelir.Uçurum kenarı ya da yayaların etrafta olduğu yerlerde karla buzla inatlaşmanın da bir anlamı yok.
          İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri

Yorum

ben erzurumda yasıyorum dün gece erzurumda kar yagıyodu palandökene aracım çok rahat cıktı arabalar yolun kenarnda çıkamazken benm aslanım çıktı...lastiklernz yazlk oldugu için sorun olabilir bu..
            [img width=200]http://s1310.hizliresim.com/1g/p/ttf0f.jpg[/img]

Opel İnsignia 1.6 T Cosmo

Yorum

Abi zaten sizde belirtmissiniz en onemli etken kar lastigi olmamasi televiYonlarda izledigimiz sahinlerin ciktigi yerden range roverlarin kayip cikamadigi goruntuler vardi zamaninda bu range roverin kotu araba oldugunu gostermez kar lastigi olmadigini gosterir
              2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

aynı yere bundan önceki dizel c3 aracımla rahat çıkmışdım . zaten belli bir yer var tipi ile kar birikintisi olan viraj ağızları orda kalıyor araba, inat ettim geri döndüğüm yoldan tekrar denedim 2 seferdede çıkmadı , benim lastiklerden kalın bi x5 vardı kütür kütür çıktı. şöförlük hatası deseniz acaba bendemi hata desem , 30 yıllık ağır vasıta tır şöförlüğüne kadar tecrübem var.bende şaşırdım kaldım. gördüğüm kadarıyla doblo tipi araçlar çıktı onlarda arkadaşında dediği gibi dizel olduklarından , bende 30 yıldır ilk defa benzinli bi araç kullanıyorum ,
                ayrıca rampada çok çabuk devir düşen araba çıkmıyor.

Yorum

- Kar lastiğiniz yok
                  - TC açık

sonuç; araç ne yapsın
                  Tamamen kullanım tarzı ve alışkanlıkla alakalı olduğunu düşünüyorum.

Yorum

hadi neyse ben 50 km yoldan gittim sorun değil döndüm geri ama , giresun , trabzon ankara nerelerden gelenler vardı , hep geri döndüler . kepçenin yol açma durumuda işe yaramıyo , tipi hemen karı yığıyor yola zaten.
                    neyse bi tecrübe oldu bana ,
                    karda buzda dizel araç daha kıvrak ,ama inat ettim tc kapalı da denicem.
                    tek tatil yerimiz kayak merkezi , çıkmam lazım

Yorum

insignia ağır araç kendini çekemeyip patiye düşüyor.bende çok yaşadım bu durumu.nispeten tc kapalı ikken bazı yokuşları çıkabiliyor ama onunda bir sınırı var.ben enson bir yokuşu baya hızlı çıktım yolda kalmamak için sonuç yokuşu çıktım ama yolun sonundaki virajı hızım yüzünden dönemeyip kaldırıma carptım .lasti yarıldı alt salıncak egildi.en iyisi kar lastiği tecrübe ile sabittir
                      bu söylediklerim eski insigniam içindi
                      2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                      2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

agır araçlar arkadan çekişli olsa avantajmı olurdu ,önden hemen patiye kapılıyo.

Yorum

herşey lastikte bitiyor arkadan itişli araçlar yokusta önden çekişliler gibi çıkamaz önden çekiş tırmanır ...
                          Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

hocam ben ardahanlıyım bizim oralarda hiç arkadan çekiş araç tavsiye edilmez karda kışta ne olursa olsun önden çekiş daha iyidir
                            Orjinal yazı sahibi: şahin
                            agır araçlar arkadan çekişli olsa avantajmı olurdu ,önden hemen patiye kapılıyo.

Yorum

yokuş yukarı agırlık merkezi arkaya gelir diye düşünmüşdüm.bu da tutunmayı artırır diye

Yorum

İşleniyor...
                              X