Arkadaslar 2 saat'e kadar opel insignia hatchback 1.6 180hp cosmo almayı düsünüyorum sizce yolumda devam edeyimmi? . aksesuar olarak neleri taktırayım ??
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia ile tanısmadan once soracaklarım
Collapse
X
-
Ynt: İnsignia ile tanısmadan once soracaklarım
Benim pek hoşuma gitmiyor o silecek falan çok sıradan duruyor yani aerodinamik kaygısı olan bir araç için bence gereksiz bir şey Duruş olarak da bence NB daha hoş ama sipariş verdiyseniz hayırlı olsunSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Insignia her haliyle hoş o konuda kimsenin şüphesi yoktur zatenSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Yorum
-
tabi tercih meselesi hb. ya da nb. ama geneli nb.sanırım.Donanım seviyesine gelince,cosmonun std.donanımız zaten dolu.Onun dışında aksesuar olarak alabilicekleriniz var.Navigasyon+deri koltuk+sunroof gibi.DVD 800 navi farkı yanlış değilsem 5.000 tl civarıydı.Ben şahsi olarak o kadar para vermek istemedim,ayrıca dvd film falan oynatamıyorsun.Onun yerine ben flyaudio gps taktırmayı düşünüyorum.Hiç olmazsa film falan da izleniyor.Sitede kullanan baya bir arkadaşımız var.Tabi tercih sizin.
Benim tavsiyem,bütçe sıkıntınız yoksa cosmo std.donanım derim.
Yine de diğer arkadaşların da fikrini almanızda yarar var.Gri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
Flexride taktırın kesinlikle çünkü o sonradan eklenemiyormuş. DVD800 için acele etmeye gerek yok zaten sürücü koltuğuna oturunca ekrana bakamıyorsunuz en azından bizim Captiva'da öyle Ama aracın orda ekran da büyük olunca daha hoş oluyor tabiSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Yorum
Yorum