Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia ile tanısmadan once soracaklarım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İnsignia ile tanısmadan once soracaklarım

Araca akseseuar olarak pek fazla birşeyler takamazsın eğer sipariş vermiyorsanız.Hazır bayideki aracı alıcaksanız o araçta ne varsa o donanımla alabilirsin.Sipariş mi olucak araç?

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
    17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
    35GB5825  A Rh+

Yorum

bayideki arac ama bana aksesuar konusunda sorun olmadıgını soyledi sadece istedigim aksesuarlari belirtmemi istedi

Yorum

Bunda biraz terslik var bayideki araca dvd 800 infinity ses sistemi fles ride falan eklenmiyor ne yazıkki.

17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
        35GB5825  A Rh+

Yorum

belkide elinde 2 cins arac vardır

Yorum

Belkide 3-4 cins vardır kim bilir

35GB5825  A Rh+

Yorum

İlk önce flexride derim.Çünki diğerlerini bir şekil taktırabilirsiniz ama bu sistemi taktıramazsınız.Dvd800 olayına girmeyin bencede.Flyaudio taktırın hem daha ucuz, hem dvd oynatılabiliyor, hemde dvd800 gibi harita sıkıntısı yok.Üstelik flyaudio'ya arka görüş kamerası bile taktırabilirsiniz.Sadece vitesin arkasında ki turn push kumandası olmaz.Ses sistemi infinity gayet güzel olsada, onun fiyatına daha iyisini kendiniz yapabilirsiniz.Birde 19" jantın farkını ödeyip mutlaka alın derim.Çok şık ve sonradan takılmak istendiğininde(diğer opsiyonlarda olduğu gibi) masraflı olur.Bundan sonraki donanımlar ihtiyaç ve bütçeye bağlı.Ergonomik deri koltuk gayet şık ve sportif.Isıtma-soğutma gibi özellikleri var.Sunroof bildiğiniz gibi aracın içini ferahlatıyor.Özellikle açık havalarda ihtiyaç hissediliyor.
              Siz hb hoşuma gitti demişsiniz.Hayırlı olsun...

1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo

Yorum

Bende 17 yaşındayım Babam geçen hafta imzamdaki aracı galeride görüp aynı gün almış eve getirince çok şaşırmıştım.Babam öle dvd800 falan anlamaz yani şansımıza cosmo+dvd800 alıp gelmiş.Bir ton özelliği var arabanın yani . Sonra internetten araçtırdım bu siteden baya faydalı bilgiler buldum. Arabamız şu anda serviste nazara geldi heralde Otobüs sürttü .

Size gelince bence cosmo donanım tercih edin ve ben iki aracada bindim.Mercedesten(c180k) daha iyi diyebilirim kesinlikle.Motor olsun tasarım olsun iç mekan olsn.Dvd800 öle çok gerekli birşey değil ama olunca araba hoş oluyor.Geri kalan flexride vs sakin kullanımı serviyorsanız pek gerekli olmicaktır.Sunroof falan gene arabayı hoş yapar ama olmazsa olmaz değil bence.
                şimdiden hayırlı olsun
                Beyaz Renk 1.6T Cosmo+Dvd 800

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Mindfreak
                  Bende 17 yaşındayım Babam geçen hafta imzamdaki aracı galeride görüp aynı gün almış eve getirince çok şaşırmıştım.Babam öle dvd800 falan anlamaz yani şansımıza cosmo+dvd800 alıp gelmiş.Bir ton özelliği var arabanın yani . Sonra internetten araçtırdım bu siteden baya faydalı bilgiler buldum. Arabamız şu anda serviste nazara geldi heralde Otobüs sürttü .

Size gelince bence cosmo donanım tercih edin ve ben iki aracada bindim.Mercedesten(c180k) daha iyi diyebilirim kesinlikle.Motor olsun tasarım olsun iç mekan olsn.Dvd800 öle çok gerekli birşey değil ama olunca araba hoş oluyor.Geri kalan flexride vs sakin kullanımı serviyorsanız pek gerekli olmicaktır.Sunroof falan gene arabayı hoş yapar ama olmazsa olmaz değil bence.
                  şimdiden hayırlı olsun
                  Aynen katiliyorum. Birde extradan şunu soyliyim ben biraz aracin orjinalliginden yanayim. yani almişken dvd 800 almak eger maddi olarak yormucak ise sizi daha mantıklı. fiyati yüksek oda bir gerçek tabi. fakat aracin havasini cidden değiştiriyor.ve dvd 800 sadece nav ve radio ekrani değil tabi. araçla bütünleşik bir sistem. yani aracin tüm ayarlarini o ekran üzerinden yapiyorsunuz ve mesela eger yakit biter ise direk yakit uyarisi ile beraber o ekranda "en yakin yakit istasyonlarini göstermemi istermisiniz" tarzinda bir uyari çıkıyor ve üzerine tıkladiginizda civardaki benzin istasyonlarini gösteriyor.aslinda küçük bir ayrinti ama bence gayet hoş.
                  Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi 

Yorum

Aldım arabayi pazartesi geliyor adama dedim ben arabaya bindimmi istedegim herşeyi bulacam kısaca arkanızdan kufur edmicem dedim :P pazartesi bir arac getirecek 2010 model test sürüsü yapacaz beraber begenirsem eve getirecem beyenmezsem 2011 kafilesine adımı yazdıracam

Yorum

Orjinal yazı sahibi: byanigli
                      Aldım arabayi pazartesi geliyor adama dedim ben arabaya bindimmi istedegim herşeyi bulacam kısaca arkanızdan kufur edmicem dedim :P pazartesi bir arac getirecek 2010 model test sürüsü yapacaz beraber begenirsem eve getirecem beyenmezsem 2011 kafilesine adımı yazdıracam
                      Şimdiden hayirli olsun ozaman. Peki 2011 ler ile ilgili bişeler ögrenebildinizmi yani fiyat değişikliği herhangi bir konfigürasyon degişikliği olucakmiymiş ve de nezaman gelicekmiş?

Yorum

teşekkür ederim 2011 fiyat farkı var ama daha acıklanmamış gibi birşey genel satıs sorumlusu ve müd. bana dedigine gore 2011 özellik aynı kasa aynı degişen hiçbirşey yok dedi . benim kendi kanaatimce kasada ufak tefek degişiklikler yapar gibime geliyor

Yorum

Bence dogru bir seçim insignia. Ben de çok uzun araştirmalar sonrasinda ve okadar araç arasindan aldim ve şuan gayet memnunum. Fakat şunu da soyliyim bayiilerde bulamicaginiz birçok bilgiyi bu forumda bulabilirsiniz. ben baya bir yararlanmiştim satin alma aşamasinda. 2011 lerde herhangi bir makyaj olmaz gibime geliyor daha yeni kasa ve yeni yeni kemikleşmeye başlayan bir model. fakat donanim konusunda bana da değişme olmucak demiş olmalarina ragmen açikçasi biraz şüphem var.

Yorum

mutlaka olacak ya sahsen hiç bir fark olmasa ben 2010 alırım bazi bayilerin elinde 2010 araclar kaldı adam bunu elinden cıkartmaya calısıyor sende biraz pazarlıkla 55e filan alırısın arbayi niye gidip 68 70 lira 2011 alayım arasında bi fark yoksa

Yorum

cosmo donanımı şu anda 55.000'e veriyorlar mı?
                              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

62 kusur anahtar teslim fiyatiymiş ben biraz konustum birazda tanıdıklar girdi devreye filan derken 58.500 anlastım

Yorum

İşleniyor...
                                X