hayırlı aksamlar...bugün aracım yerinde sabit dururken devir ibresini sabit tutmaya oldugu yerde tutmaya calısıydum..aracın devir ibresi sabit durmuyor..2500-3000 devir arasına sabitlemeye calısıyorum gazı ama devir ibresi asagı yukarı dogru oynayıp motorun sesine bu hareketliliğe göre değişiyor..neden olabilir acaba...birde direksiyonu sonuna kadar kırıp tutunca çok değişik bir sekilde ugultu sürtnme sesi geliyor..bnlar neden olabilir?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
devir ibresi sabit kalmıyor??
Collapse
X
-
Ynt: devir ibresi sabit kalmıyor??
hmm demekki sabit birşeydir...biraz arastırmak lazım aslında eger motordan kaynaklanan bir sorun varsa ileride sıkıntı yaratabilir diye düşünüyorum[img width=200]http://s1310.hizliresim.com/1g/p/ttf0f.jpg[/img]
Opel İnsignia 1.6 T Cosmo
Yorum
-
yanlış hatırlamıyorsam insignialarda servo direksiyon var ve bu gücünü motordan aldığı için direksiyonu hareket ettirince motor devrini etkiliyor durduğunuz yerde sonuna kadar çevirince çıkan seste servo pompasının zorlanma sesi eğer uzun süreli sonuna kadar tutarsanız pompayı bozabilirsiniz.insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi
Yorum
-
hocam direksiyonla alakası yok dıreksıyon sabıtken oluyor ve sadece 2500-3000 devır arasında gerceklesıyor turboyla alakalı bır sey sanırım
bendekı sorun bu
https://skydrive.live.com/redir?resid=84A54D527BD6C3BE!145&authkey=!AO750ZZa c0UpGfE
Yorum
-
direksiyon sabit olunca oluyo bu olay...direksiyonu sonuna kadar getirince cıkan sesi ayrı bir konu olarak ele aldık...[img width=200]http://s1310.hizliresim.com/1g/p/ttf0f.jpg[/img]
Opel İnsignia 1.6 T Cosmo
Yorum
-
Motor Devir saati sabit durmuyorsa bunun bir kaç sebebi olablir
1-Gaz Kelebeli kurum bağlamıştır
2-Klima
3-Elektrik Sistemi
4-Gaz pedalındaki sensör
bunlardan biri olabilir
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Safaksengezerbenimde aynı sabit durmuyor .s bi zararı varmı peki fatih abi ?
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
aynı seyi bende denedım 2500 ile 3000 arasında hayatta sabıt durmuyor sankı ara gazı verır gıbı asagı yukarı asagı yukarı ama devrı bıraz yukselttıgımde hersey normal bence turbodan kaynaklanıyor dıye dusununuyorum turbo devreye gırıyor sonra cıkıyormu ule bırseyler var yada arabaların alayı bozuk
Yorum
-
Sanırım bahsettiğiniz elektronik gaz kesici, motora zarar gelmemesi için 2500 devirden sonra boş viteste araç gaz kesiyor...
ORCA : OPC Line + FlexRide + DVD800 NAV + SunRoof + Spor Ort Deri Koltuklar +Infinity Sound System+19"Jant+SprintBooster+Cosmo 1.6 180 Hp
Yorum
-
aynı sorun demiyelim de aynı şey bende de oluyordu, demek ki insignia'da bir özellik bu adamlar demiş ki ilgi çekici ne koyabiliriz bu araca ekstra olarak, bi mühendis demiş ki: Buldum gaza sabit basınca devir göstergesi sabit durmasin ihihi yani saçma birşey ama bir çok insigniada olduğuna göre sorun değil
Yorum
Yorum