Duyuru

Collapse
No announcement yet.

hafıza sorunu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• hafıza sorunu

2012 model insignia edition... radyo kanallarını favori sayfalarına kaydediyorum, ayrıca ses tonlamalarını da aynı şekilde ayarlıyorum (bass vs.). ama 2-3 haftaya ayarlar sıfırlanıyor kendi kendine.. bu sorun herkes de var mı? yoksa sadece benim aracıma mı özgü öğrenmek istiyorum arkadaşlar?

Ynt: hafıza sorunu

Bende Böyle bir sıkıntı yok 1 senedir kullanıyorum . bi servise göster istersen
    35 AE 5050 Vizyondayız iyi SeyiiirLer (;
    35 DAN 94 2012 Ford fiesta ((:
    35 NLP 06 2009 audi Q7 3.0 s-sline quatRo ((:

Yorum

2 anahtarla kullaniyosaniz araci diger anahtar bindiginde ayarlar sifirlaniyo
      2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

bende 2 anahtarla kullanıyorum ama öyle bi sıkıntım olmadı daha .s
        35 AE 5050 Vizyondayız iyi SeyiiirLer (;
        35 DAN 94 2012 Ford fiesta ((:
        35 NLP 06 2009 audi Q7 3.0 s-sline quatRo ((:

Yorum

Ayarlar bolumunde onun bi ayari var sende o kapalidir kardesim bende 2 anahtarla biniyorum surekli benimde degisiyodu o ayari bulup kapattim benimde duzeldi ama simdi o ayar neydi hatirlamiyorum biraz kurcalasaniz bulursunuz ama arac kisilestirmemiydi neydi oyle biseydi
          2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Benim radyodada sıkıntı var hafızaya aldığım kanalları kullanamıyorum hep başka kanal çıkıyor ve tek anahtar kullanıyorum.Radyo dinlemeyide çok severim her arabaya bindiğimde radyoyu bulmak için çevir Allah çevir
            2016 - İNSİGNİA - SPORT + STİL PAKET - BEYAZ

Yorum

Tp modunu kapatip bi daha deneyin tp acik oldugunda trafikle ilgili bi kanal bulmaya calisiyo sanirim bende tam bilmiyorum ama bilen biri cevap verir bi kac saate
              2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

menüde sürücü tarafından kişiselleştirme gibi bir seçenek var ona bir bakın

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
                  Tp modunu kapatip bi daha deneyin tp acik oldugunda trafikle ilgili bi kanal bulmaya calisiyo sanirim bende tam bilmiyorum ama bilen biri cevap verir bi kac saate
                  Hay Allah razı olsun be kardeş dediğindenmiş,TP modunu devre dışı bıraktım şimdi hafızadaki kanalları kullanabiliyorum , teşekkür ettim
                  2016 - İNSİGNİA - SPORT + STİL PAKET - BEYAZ

Yorum

Ne demek abi Allah hepimizden razi olsun
                    2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

İşleniyor...
                    X