arkadaslar aracımın arka tamponuna carptılar ve 10 cm lık yırtılma ve bazı yerlerde eğilme bukulme oldu. Çarpanın arabası dağıldı. Şimdi tampon alıcam ve fiyatları hakkında bilgisi olan arkadaşlardan bilgi vermelerini rica ediyorum.....ACİL bilgiye ihtiyacım var
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İNSİGNA ARKA TAMPON FİYATI HAKKINDA YARDIM LÜTFEN
Collapse
X
-
Ynt: İNSİGNA ARKA TAMPON FİYATI HAKKINDA YARDIM LÜTFEN
murat Bey olur hiç farketmez ancak 1.4 insignia tamponlar cosmo tampon aynı olabilirmi? egsoz cıkıntıları sorun yapmazmı? size özel mesajdan cep telefonumu versem bana ismini yazan bir mesaj atın lütfen ben size mutlaka dönücem yarın 1.4 ile 1.6 arasındaki tampon uyumlulugunun arastırmasını yapayım. Ona göre size bilgi vericem hayırlı geceler.
Yorum
-
Gecmis olsun abi.Arka tamponda 1.4 1.6 farki olmaz ikiside aynidir bi tek 1.4ler tampon altindaki difuzor denen plastik parca duz , 1.6larda cift egzoz cikisli oda sorun olmaz murat abi oyle verirse sana ben benimkini sana veririm sen cift cikisliyi bana verirsin2012 İnsignia 1.4 Turbo
Yorum
-
arkadaşlar murat bey arkadasımızla anlastık tamponu bana bugün saolsun kargo ile gönderdi. Özellikle ekonomik durumumun biraz sarsıntılı olduğu bu dönemde gerçekten çok faydası dokundu. Bu arada size şeyi sorayım yarın tampon gelicek bursaya ve ben hazır cift difuzeye sahipken göruntusu daha güzel olsun diye çift eksoz yaptırmayı dusnuyorum bana tahmini kaça mal olacaktır. YArın bir egzoscu ile görusucem bunu autoking yaparmı? Susturucu takmayı düşünürsem ne kadar olur acaba...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Super_novaarkadaşlar murat bey arkadasımızla anlastık tamponu bana bugün saolsun kargo ile gönderdi. Özellikle ekonomik durumumun biraz sarsıntılı olduğu bu dönemde gerçekten çok faydası dokundu. Bu arada size şeyi sorayım yarın tampon gelicek bursaya ve ben hazır cift difuzeye sahipken göruntusu daha güzel olsun diye çift eksoz yaptırmayı dusnuyorum bana tahmini kaça mal olacaktır. YArın bir egzoscu ile görusucem bunu autoking yaparmı? Susturucu takmayı düşünürsem ne kadar olur acaba...2012 İnsignia 1.4 Turbo
Yorum
Yorum