Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İNSİGNA ARKA TAMPON FİYATI HAKKINDA YARDIM LÜTFEN

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İNSİGNA ARKA TAMPON FİYATI HAKKINDA YARDIM LÜTFEN

arkadaslar aracımın arka tamponuna carptılar ve 10 cm lık yırtılma ve bazı yerlerde eğilme bukulme oldu. Çarpanın arabası dağıldı. Şimdi tampon alıcam ve fiyatları hakkında bilgisi olan arkadaşlardan bilgi vermelerini rica ediyorum.....ACİL bilgiye ihtiyacım var

Ynt: İNSİGNA ARKA TAMPON FİYATI HAKKINDA YARDIM LÜTFEN

Geçmiş olsun çıkma düşünürseniz bende beyaz renk mevcuttur fiyatta yardımcı olurum.

Yorum

murat Bey olur hiç farketmez ancak 1.4 insignia tamponlar cosmo tampon aynı olabilirmi? egsoz cıkıntıları sorun yapmazmı? size özel mesajdan cep telefonumu versem bana ismini yazan bir mesaj atın lütfen ben size mutlaka dönücem yarın 1.4 ile 1.6 arasındaki tampon uyumlulugunun arastırmasını yapayım. Ona göre size bilgi vericem hayırlı geceler.

Yorum

Gecmis olsun abi.Arka tamponda 1.4 1.6 farki olmaz ikiside aynidir bi tek 1.4ler tampon altindaki difuzor denen plastik parca duz , 1.6larda cift egzoz cikisli oda sorun olmaz murat abi oyle verirse sana ben benimkini sana veririm sen cift cikisliyi bana verirsin
        2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Murat abiden sonra bende yardımcı olabilirim

Yorum

arkadaşlar murat bey arkadasımızla anlastık tamponu bana bugün saolsun kargo ile gönderdi. Özellikle ekonomik durumumun biraz sarsıntılı olduğu bu dönemde gerçekten çok faydası dokundu. Bu arada size şeyi sorayım yarın tampon gelicek bursaya ve ben hazır cift difuzeye sahipken göruntusu daha güzel olsun diye çift eksoz yaptırmayı dusnuyorum bana tahmini kaça mal olacaktır. YArın bir egzoscu ile görusucem bunu autoking yaparmı? Susturucu takmayı düşünürsem ne kadar olur acaba...

Yorum

hayırlı olsun
              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Super_nova
                arkadaşlar murat bey arkadasımızla anlastık tamponu bana bugün saolsun kargo ile gönderdi. Özellikle ekonomik durumumun biraz sarsıntılı olduğu bu dönemde gerçekten çok faydası dokundu. Bu arada size şeyi sorayım yarın tampon gelicek bursaya ve ben hazır cift difuzeye sahipken göruntusu daha güzel olsun diye çift eksoz yaptırmayı dusnuyorum bana tahmini kaça mal olacaktır. YArın bir egzoscu ile görusucem bunu autoking yaparmı? Susturucu takmayı düşünürsem ne kadar olur acaba...
                Abi forumda satiyolardi cift eksoz uclarini 2.el 200 tl gibi bi fiyata bulursun buyuk ihtimal ondan sonra egzozcuya gitceksin onun vercegi fiyata kaliyo is ben sordum susturucu istemezsen 150 gibi cift susturucu istersen 350 gibi fiyat verdiler tabi daha pazarlik yapmadim sordum sadece pazarlikla duserler biraz daha
                2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

İşleniyor...
                X