daha bugun fark ettim. arka sag camurluk lastik arası 2 parmak arka sol camurluk lastik arası 1 parmak neden olur bu ya ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Arkadassslar Bi sıkıntı var benim yayLarda ((:
Collapse
X
-
Ynt: Arkadassslar Bi sıkıntı var benim yayLarda ((:
Ben Chevrolet kalos aracımda yay tablasını eğmiştim.
Sağ arka tekerimi kaldırıma vurmuştum.
Tabla eğilince yay ile beraber alçalmıştı araç.
Belki ufak bir kayma olmuş olabilir. Siz daha iyi tahmin edersiniz gerçi.
Veya çok sert bir çukurda yayda sert olduğundan böyle bir eğilme olmuş olabilir.
Veya hiç alakasız amortisör yağınız eksilmiş veya amortisör işlevini biraz kaybetmiş olabilir.
Bir dolu şey geliyor akla. İyi bir ustaya baktırmak gerekli aslında.
Geçmiş olsun. Sinir bozucu bir durum.Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013
-
Orjinal yazı sahibi: Safaksengezerdaha bugun fark ettim. arka sag camurluk lastik arası 2 parmak arka sol camurluk lastik arası 1 parmak neden olur bu ya ?
yayın yönü farklı olabilir ancak bu çok küçük bi ihtimal, sol taraftaki lastik sağa göre çok az bi kaç mm çıkıntılıdır, seni bu aldatıyor sanırım, yapcak bişi yok orjinali bu şekilde...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: Safaksengezerdaha bugun fark ettim. arka sag camurluk lastik arası 2 parmak arka sol camurluk lastik arası 1 parmak neden olur bu ya ?
yayın yönü farklı olabilir ancak bu çok küçük bi ihtimal, sol taraftaki lastik sağa göre çok az bi kaç mm çıkıntılıdır, seni bu aldatıyor sanırım, yapcak bişi yok orjinali bu şekilde...35 AE 5050 Vizyondayız iyi SeyiiirLer (;
35 DAN 94 2012 Ford fiesta ((:
35 NLP 06 2009 audi Q7 3.0 s-sline quatRo ((:
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SafaksengezerOrjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: Safaksengezerdaha bugun fark ettim. arka sag camurluk lastik arası 2 parmak arka sol camurluk lastik arası 1 parmak neden olur bu ya ?
yayın yönü farklı olabilir ancak bu çok küçük bi ihtimal, sol taraftaki lastik sağa göre çok az bi kaç mm çıkıntılıdır, seni bu aldatıyor sanırım, yapcak bişi yok orjinali bu şekilde...
bu durumu 2 yıl önce farkettim, normal dediler, o günden beri normal deyip biniyorum şaka bi yana biraz araştırdım, son dönem çıkan araçların hepsinde bu durum var audi, merso, bmw vs.vs., hatta sağ ve sol yükseklikler bile farklı olabiliyor...
Yorum
-
Yukseklikler ayni abi peki ben bu sorunu neyle cozerim gruntu guzel degil coilover isimi gorurmu sagi sola gore fazla bassam ?35 AE 5050 Vizyondayız iyi SeyiiirLer (;
35 DAN 94 2012 Ford fiesta ((:
35 NLP 06 2009 audi Q7 3.0 s-sline quatRo ((:
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SafaksengezerYukseklikler ayni abi peki ben bu sorunu neyle cozerim gruntu guzel degil coilover isimi gorurmu sagi sola gore fazla bassam ?
çok fazla takılma, biraz yayla kullan, bi miktar daha oturma olur, ondan sonra düz bi zeminde tekrar bak...
Yorum
Yorum