Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ufak araç tavsiyesi. - (Evimizin ufak aracı ile kaza yaptık)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ufak araç tavsiyesi. - (Evimizin ufak aracı ile kaza yaptık)

Herkese merhabalar.
    Salı günü eşim evimizin yakınlarında ki bir virajda buzlanma sebebi ile kayıp takla attı.
    Şükürler olsun ki eşimin burnu bile kanamadı.
    Aracı Toyota Yaris'in kazalı fotolarını ekliyorum.

Araç kayınca kaldırıma vurup yumurta gibi kafa üstü düz takla atmış. Kapılar o yüzden az hasarlı.
    Sanırım aracımız pert olacak. Yani henüz sigorta şirketinden bir haber gelmedi.
    Biz de sigortadan eğer pert kararı gelirse ki öyle görünüyor gelecek paranın üzerine ekleme yaparak maksimum 40 bin TL bir bütçe ile araç almayı düşünüyoruz.
    40 bin TL yi geçmeyeceğiz. Yani biraz çıkarsan şu olur falan derseniz yalnızca içime kurt düşürürsünüz
    Önden tam darbe almadığı için açık airbag yok. Eğer oda olsa zaten pert herhalde demezdim. Direk pert derdim.
    Ancak ön arka tampon kırık, sol çamurluk katlanmış, kaput ezik, tavan ezik cam patlak ve direkler içerden kasmış(çok değil ama düzeltme istiyor)
    Yürüyen bayağı hasarlı. Tekerler eğik. Sanırım arkada bir de akis kesme var. Falan filan. Neyse. Mevzu bu.
    Ben alternatifler ile ilgili sadece bir detay belirteceğim. Fransızlara alerjimiz var
    Tavsiyelerinizi merak ediyorum.
    Herkese saygılar.
    Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
    Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013

Ynt: Ufak araç tavsiyesi. - (Evimizin ufak aracı ile kaza yaptık)

Çok geçmiş olsun Allah korumuş eşinizi
    2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
    Gerçek pilot

Yorum

Çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. Cana gelmemesi büyük şans.

Dizel bir Corsa şık bir çözüm olabilir.

Yorum

corsa artik bence omrunu tamamladi.

yeni clio cok sik yeni 208 de oyle ikisinide mutlaka inceleyin derim
        F30 Sport+

Yorum

bu arada cok gecmis olsun
          F30 Sport+

Yorum

çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın, fiesta ve clio derim onlar çok iyi

Yorum

öncelikle büyük geçmiş olsun , gerçekten kötü bir kaza olmuş ama eşinize bir zarar gelmemesi sevindirici çok şükür..Allah beterinden korusun inşallah..eşinizin şoförlüğü ne denli iyi bilmiyorum ama bence karlı ve buzlu hava koşullarında kullandırmamamızı öneririm , çok dikkat etmek gerek..

araç konusundada bende yeni clio tavsiye ederim , tasarım olarak çok başarılı ama diğer konularla alakalı biraz daha bekleyip kullanıcı yorumlarını değerlendirmek gerekli..
              www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.
                2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                [center]

Yorum

kia rio öneririm B sınıfında gayet iyidir
                  Bayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mstfkls
                    öncelikle büyük geçmiş olsun , gerçekten kötü bir kaza olmuş ama eşinize bir zarar gelmemesi sevindirici çok şükür..Allah beterinden korusun inşallah..eşinizin şoförlüğü ne denli iyi bilmiyorum ama bence karlı ve buzlu hava koşullarında kullandırmamamızı öneririm , çok dikkat etmek gerek..

araç konusundada bende yeni clio tavsiye ederim , tasarım olarak çok başarılı ama diğer konularla alakalı biraz daha bekleyip kullanıcı yorumlarını değerlendirmek gerekli..
                    Herkese iyi dileklerinden ötürü teşekkür ederim.
                    Eşimin şöförlüğü iyidir. Yolda ki buzlanma kuzey cephe yol olmasından.
                    Yol bozuk ve hatalı eğimli. Sürekli kaza olur orda.
                    Bir de 2. ve 3. fotoğrafta görebilirsiniz. Her üç günde bir bir kaza olur.
                    Yerde ki Jant kapaklarının birisi fiat punto diğeri clio kapağı

Bu arada Fransız alerjimiz var demiştim. Yine de teşekkürler tavsiyeler için.
                    Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
                    Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013

Yorum

o zaman fransız alerjisine biraz takviye yapabilirseniz Hyundai İ30 dicem çünkü onunda tasarımı , yakıt tüketimi ve diğer özellikleri aldığım yorumlara göre çok başarılı..

takviye durumu yoksa da sanırım fiestanın titanium paketi çözüm olabilir..
                      www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Çok gecmis olsun Burak,
                        Esin ucuz atlatmış,
                        Fransiza alerjim var demissin ama clio yada polo olabilir diyorum bende..
                        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

çok gecmıs olsun kardes bende ablama arac bakınıyorum su aralar sanırım nıssan micraya karar verecegız gıbı en fulu 32 lıra ve aracta yok yok bana mantıklı gelıyor ıcıde dısından gorundugu gıbı degıl cok feah ve genıs ıkullanılan malzemeler fılan hosumuza gıttı bır bak derım
                          2011 1.6t opc orjinal 20inc jant spor deri koltuk

Yorum

Abi buyuk gecmis olsun cana gelmemesi tek teselli.
                            Soruna gelecek olursak ben o sinifta 1.2tsi dsg ibizayi tek gecerim dis gorunus,donanim,vergi avantaji olarak. Performansi gayet iyi 0-100 9.7sn 120ye kadar iyi hizlaniyo,yakit olarak 6litre civari yakar dizelleri aratmaz 2 paketi var dolu paketi 38 civari alirsiniz ve cruise controlune kadar var b sinifi icin super dsg'nin rahatligini zaten tartismaya gerek yok
                            Kisacasi ben kirmizi bi ibiza diyorum
                            2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

İkinciel kayginiz yoksa Suzuki swift tavsiye ederim. Eşime bir yıl önce aldım ve çok memnunum. 5 yıldızlıdır, 7 airbag, tam otomatik, usb, yokuşkalkış desteği ve 1,2 94hp motoru vardır. 16 jantlı contilerle gelir. Şehir dışı 5,5 şehir içi 6,5 yakar. Amma reklam yaptım

Çok geçmiş olsun.
                              2014 BMW 320d

Yorum

İşleniyor...
                              X