Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ACİL YARDIM ARKADAŞLAR...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ACİL YARDIM ARKADAŞLAR...

slm arkadaşlar size bişey sormak istiyorum. flyaudi taktırdım henüz 3 gün oldu.Bugün bir sıkıntı yaşadım. Usb den gelen klip çalınıyorken radyo sesi geliyo mesela cd açık menüden usb yi seçili hale getiriyorum klip açılıyor ama ses gelmiyor cd deki ses geliyor ve ne yaptıysamda başaramadım.resetledim yine olmadı.Bu konuda bilginiz var mı ne yapabilirim?
    2010 1.6 T 180 BG BEYAZ EDİTİON ELEGANCE 18" JANT Flyaudio navigasyon

Ynt: ACİL YARDIM ARKADAŞLAR...

usb den ses gelmemesi sorunu ilk açılışta bende de olabiliyor... şarkı değiştirince yada göğüzteki yuvarlak şeklindeki stanby düğmesini kurcalayınca geliyor geri...cd deki sesin gelmesinin sebei, ana sistemin aux moduna geçememiş cd modunda kalmış olmasında ileri geliyor olabilir.. direksiyonun üzerindeki source tuşundan auxa getirip bir de öyle kontrol edin, her halukarda bu montajı iyi yapan bir servise götürüp hata varmı incelettirin.
    2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

taktırdığım yerle görüştüm yazılım tekrar yükleyelim dedi.aux tuşuna basıyorum 3 saniye sonra aux bulunamadı deyip cd yi çalmaya başlıyor.canımı sıktı bu iş daha 3 gün oldu takılalı
      2010 1.6 T 180 BG BEYAZ EDİTİON ELEGANCE 18" JANT Flyaudio navigasyon

Yorum

yazılım yeniden yükleniyor ve yine sorun devam ediyorsa ya montajda sorun vardır yada fly audio sizin aracın orjinal sistemine uyumlu değildir..göğsün üzerinde yazar aracınızın orjinal sisteminin adı, eğer cd 400 serisi ise çalışması lazım.çünkü benim araçta orjinal sistem cd 400 ve aux görme diye bir sorun hiç olmadı, aux bağlı değil ibaresi çıksa bile açılışta hep flyaudio menüsü geliyor..her yerine de ulaşabiliyorum sistemin.
        2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

İşleniyor...
        X