Şehir içi kullanımlarımda yakıt tüketimim 12 13 lt arası değişiyor normal mi önceden bu kadar fazla değildi galiba yakın mesafelerde kullanıyorum motorun tam ısınmamasıyla etkisi varmı acaba?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yakıt tüketimi?
Collapse
X
-
Ynt: Yakıt tüketimi?
Orjinal yazı sahibi: vedat candanyakın mesafelerin etkisi muhakkak var. 1.4 lerde de 10-11 civarı gösterirken yakıt tüketimi. sizinkinde hem de 19' jant çok normal
11' 1.6 T COSMO 19' JANT + Opc Sinyal Çerçevesi..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: vedat candanayrıca o esnaya kadar eğer aracı biraz sıkıştırmışsanız onun etkisi ile yakıt göstergersi düşer. çalıştırdığınızda normale döner.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: vedat candandediğim gibi çok normal. daha önce vectra c kullanıyordum. ondaki ibre sapıtması hepten beterdi bi bu kadar da yakıyordu. atmosferiklerden uzak durmak gerek artık
Yorum
-
kış aylarında yakıt tüketimi soguktan dolayı biraz artar aliiiHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Yakıt ibresindeki dalgalanma sanırım herkeste var ve normal..Direksiyon ağırlaşmasına gelince çok farklı bir tavsiyede bulunayım biraz kol kası yapmak hem direksiyonu yumuşak hissetmene neden olur hemde yaza yaklaşırken kendini iyi hissetmeneInsignia 1.4 Turbo Elegance
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: BeraatYakıt ibresindeki dalgalanma sanırım herkeste var ve normal..Direksiyon ağırlaşmasına gelince çok farklı bir tavsiyede bulunayım biraz kol kası yapmak hem direksiyonu yumuşak hissetmene neden olur hemde yaza yaklaşırken kendini iyi hissetmene
Yorum
-
kardeşim direksiyon için hidrolik yağına bak, lastiklerin havasına bak, yakıt tüketimi soğukta gayet normal, 1. ve 2. vitesi kullanırsan ortalama tüketime bakmanı tavsiye etmem lastiklerde tüketimi biraz körükleyebilir. yakıt tüketiminde hareketlenme normal ama çok can sıkıcı benzin göstergesini geçtim ben tam gaz verdiğimde lpg'de ışıklardan biri söner sonra tekrar yanardı
Yorum
Yorum