öncelikle herkeze iyi aksamlar allah nasip ederse 2 ay sonra sıfır bir arac alcaz ve plkamında biraz özel olmasını istiyorm elimde olan bi programla istanbul içindeki tüm bölgelerin ilçelerin plaka kodlarını biliyorum mesela ben çekmekyde oturuyorum burası 34 HD'li plaka veriyor ama benm istediğim plaka beykoz ilçesinde dağıtılıyor 34 KSK li plaka veriyor şimdi bu sıfır araç alımında ikametgaha göre plaka veriliyor diye duydum çekmeköyde oturmama ragmen plakamı beykozdan çıkarttırabilirmiyim yani 34 HD yerine 34 KSK alabilir miyim ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
SIFIR ARAÇ ALIMINDA PLAKA İŞLEMLERİ
Collapse
X
-
Ynt: SIFIR ARAÇ ALIMINDA PLAKA İŞLEMLERİ
beykoz trafiğinde işlemleri yaptırırsan çıkartılabilir vw aracımız var üsküdarda oturmamıza rağmen beşiktaş plakaydı uf çıkartmıştıkBayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!
-
bu söylediğiniz işlemi en son ne zaman gerçekleştirmiştiniz. yeni bi sistem çıktı herkez oturduğu bölgenin plakasını almak zorunda diye bir duyum aldım ama bu doğrumu yanlısmı onu bilmiyorum vermiş olduğun bilgi için sağol
2008 Linea 1.4 T-Jet 120 Hp
Yorum
-
İstanbulda nasıldır bilmiyorum ama Ankarada nerede oturduğunun bir önemi yok, ne kadar yatırdığının bir önemi var Müdürün verdiği hesaba yaklaşık 1000 TL yatırıyorsun sen daha bankadan dönmeden istediğin plaka çıkmış oluyor.Insignia 1.4 Turbo Elegance
Yorum
-
1 sene oldu ayrıca baska bir araç aldık daha yeni üzerindeki plaka ile aldık yani herkes oturduğu bölgede plaka alırsa üzerinde kalması gerekır farklı bölgeden biri araç aldığında değişmesi gerekir benım fıkrım bu tabi birde muameleciye sormak gerekir isterseniz üsküdardan bir arkadaşın numarasını verebilirimBayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!
Yorum
-
Araci krediyle alcaksaniz sadece oturdugunuz bolgenin plakasini alabiliyosunuz kredili degilse muameleciler bi sekilde ayarliyor ama istanbul gibi bi yerde ozel plaka almak icin araci sunrofflu alcaksaniz vazgecin maliyet hemen hemen ona yaklasir yeni stil paket+ozel plaka olur2012 İnsignia 1.4 Turbo
Yorum
-
bak şimdide kredi mevzusu çıktı yani bi miktar kredi olacak tabi borç yiğidin kamçısıdır bi pakette plakadan olur emre52 yorumların ve ilgin içinde teşekkür ederim kardeşim aracı satın alacağımız zaman daha kapsamlı araştırırız ben suan sizlerden ön bilgi aldım
Yorum
-
aracı peşin veya kredili almanız bir şey ifade etmiyor bende çok niyetlendim 34 ARD 025 plaka için çok koşturdum ama ikametgah yüzünden alamadım ayrıca bu plaka için benden 3.500TL para istediler parası hiç önemli değildi ama kıstem değilmiş diyelim. ayrıca 1 sene önce ikametgaha bakmadan plaka düzenleniyordu. istanbul hariç diğer yerlerde bu uygulama yok
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mehmet_01bu söylediğiniz işlemi en son ne zaman gerçekleştirmiştiniz. yeni bi sistem çıktı herkez oturduğu bölgenin plakasını almak zorunda diye bir duyum aldım ama bu doğrumu yanlısmı onu bilmiyorum vermiş olduğun bilgi için sağolMEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
-
K başlangıçlı plaka alabilmeniz için direk kendi üzerinize alıcaksanız ikametgah değiştirmek zorundasınız , veya beykozda ikamet eden güvendiğiniz birisi varsa aracı onun üzerine yapıp daha sonra tekrardan kendi üzerinize satış yapabilirsiniz . bende üsküdarda ikamet etmeme rağmen KLS plaka almak için ikametimi beykoza taşıdım , ve şu anda da hala beykozda görünüyorum , gidip düzeltmeye vakit bulamadımwww.facebook.com/mstfkls
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bilgecemOrjinal yazı sahibi: mehmet_01bu söylediğiniz işlemi en son ne zaman gerçekleştirmiştiniz. yeni bi sistem çıktı herkez oturduğu bölgenin plakasını almak zorunda diye bir duyum aldım ama bu doğrumu yanlısmı onu bilmiyorum vermiş olduğun bilgi için sağol
araç muafiyetli olacağı için başkasının üzerine alma gibi bi lüksümzde yok ki
Yorum
Yorum