Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.4 insignia hava filitresi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 1.4 insignia hava filitresi

aracınızın üzerindeki hava filitresi testlerden gecirilip en uygun filitre takılmıştır eger yazılım yok ise aracınızda ben tavziye etmem başka bir hava filitresi
    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: viperking
      50 TL lik filtre de alma derim. Replica olmayan HKS bulabilrsen kesin al. Bulamazsan Simota veya AEM in dry flow tarzı filtreleri var,100-150TL civarında onları al derim. Ben de şu an simota dry flow var.

Kendin uygulayabilirsin çok basit. Orjinal filtreyi ve gerekirse filtre kutusunu söküyorsun. Yerine aldıın filtreyi takıyorsun. Filtreyi daha stabil yapmak için plastik bir ağız ve çelik bilezik gerekiyor ki bunları zaten filtreyi aldığın yerden temin edebilirsin. O plastik yuvayı filtre ile orjinal boru arasına takıp bağlantı yerini bahsettiğim bilezikle sabitliyorsun. Bunları yaparken Maf sensörünü tırnaklarından ittirip çıkar, sonra tekrar yerine takarsın. Orjinal boru kullanmanın avantajı bu. Döküm yaptırınca o sensörü döküm boruya naklettrimen gerekir ki zahmetli iş.

Filtre açık olduğu sürece de istediğin çuff sesini alırsın

Fakat kutunun üst tarafını iptal edince Maf sensörüde o üst tarafta kalıyor.Yani tekrar takabileceğimiz bir yer yok.Yanlış mı biliyorum?
      Insignia 1.4 Turbo Elegance

Yorum

Demek istediğim; çizgi çektiğim yerden kelepçeyi gevşetip,üst kapağı çıkarıyoruzya bu esnada oradaki sensörde gitmiş oluyor alala Sonra bunu nereye takacağız??

Yorum

Resimde tam sensoru goremedim ama filtre kutusu ustundeyse o zaman sizin yapmaniz zor. bende sensor o bilezikten once borunun ustunde o nedenle sorun olmadi

Yorum

ok işareti ile gösterdiğim yerde.Bende kime danıştıysam aynı şeyi söylediler "çok zor"...Ne yapmam gerekir bilemedim?

Yorum

Demin telefondan baktıım için resmi tam görememişim. Şimdi benim filtre kutusunu çıkardığımızda sensörün bağlı olduğu o yer filtre kutusuna sabit değildi. Bu sayede filtreyi o kısımdan sonraya bilezikle taktık. Ama Insignia da orası filtre kutusuna sabitlenmişse sizin tek başınıza yapmanız zor. Yoksa tuningçi ler kolayca halleder, halledilmez diyenler de bu işi hakkıyla yapamıyor demektir.

Yorum

Biz BMC hava filtresi kullanıyoruz, dünyada tanınmış ve motorsporlarında başarıları olan bir markadır.
                Garantilidir, biz 60.000 km'ye kadar değiştirmiyoruz, her 15.000 km'de solüsyonlarla temizliğini yapmak yeterli.
                Sensör konusunu da Tarık Bey çözdü, henüz Insignia'da yapmadık ama Astra'da da sensör kutu üzerinde olduğu için o kısma özel parça yaptırarak sensörü üzerine takıyoruz.

Yorum

Astra 1.4 turboda sesini cekme imkanin varmi cagri
                  2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
                    Astra 1.4 turboda sesini cekme imkanin varmi cagri
                    şuan elimizde filtreli astra yok ya 1.6 115hpye taktık onunda videosunu çekmedik

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Odak Çağrı
                      Biz BMC hava filtresi kullanıyoruz, dünyada tanınmış ve motorsporlarında başarıları olan bir markadır.
                      Garantilidir, biz 60.000 km'ye kadar değiştirmiyoruz, her 15.000 km'de solüsyonlarla temizliğini yapmak yeterli.
                      Sensör konusunu da Tarık Bey çözdü, henüz Insignia'da yapmadık ama Astra'da da sensör kutu üzerinde olduğu için o kısma özel parça yaptırarak sensörü üzerine takıyoruz.

çağrı bey ozaman benim arabada bir deniyelim fiyattada bir güzellik yaparsanız pazartesi gelirim

Yorum

1.6 115 iiyi ses verır fıltre atmosferık ama turboda ufaktan cuflar araba

Yorum

Walla benim GTC turbo da ufaktan değil bayaa bir çuff latıyor filtre

Yorum

Cep çekimi ses biraz kötü, araya yağmur yağdığı için pedallardan kayan ayakkabıların sesi vs karışıyor. Ama ses videodakinden çok daha tatmin edici. Bu gün dışardan çekebilrsem de akşama yüklerim.

http://www.insigniateam.com/forum/in...p?topic=6597.0

Yorum

Orjinal yazı sahibi: viperking
                              Walla benim GTC turbo da ufaktan değil bayaa bir çuff latıyor filtre
                              olabılır atmosferıkte daha farklı ses cıkıyor

Yorum

zaten turbo da atmodferikten alınan o tatlı homurtulu sesi alamıyorsunuz, onu yerine "fffuuuuhhp" şeklinde bir emiş sesi, sonra gazdan çekince de çuff lama oluyor

Yorum

İşleniyor...
                                X