Arkadslar herkese merhaba.3 gun once bi arkadasımda gördüm anlattı söyle boyle zararı yok elektronik bişey içine kucuk bi kutuda sıvı koyuyorsun aromalı basıyorsun düğmeye başlıyor cektikce duman çıkarmaya cok heycanlandırdı beni geldim eve araştırmaya başladım hiç zararı yok diyende var az zararı var diyende var bir umut almayı dusunuyorum bugun.siz nedersiniz bilgisi olan arkadslar varmı
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Elektronik sigara..acil yardım
Collapse
X
-
Ynt: Elektronik sigara..acil yardım
sefacım bana soracak olursan zaralı diye düşünüyorum nede olsa yine işin içine kimyasal karışıyor
iyi araştırmak gerekiyor
Not: Buluşmalarda seni göremiyoruz kardeşim[center]
İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)
BİR ZAMANLAR
-
BENDE BIRAKAN ÇOK DUYDUM HATTA ÇOK TİRYAKİ BİR ARKADAŞIMDA DAHİL fakat internete girdiğinde bir sürü marka var hangisinin orijinal olduğunu nerden anlıyacağız . aroma olarak ta paarliament aroması bile varmış acaip ilgimi çekmişti benim yaş daha 26 yolun başındayken kurtulmak isterim... güvenlir bir marka varmı bildiğiniz? bunun yanında bunların aromaları nereden bulunur?2010 BMW 320d Lci
KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...
Yorum
-
üstadim biktim tozu nikotin bandi,e sigara .nikotin sakizlari .iman gücü. irade gucu .simdiiye kadr bu saydiklariminda aralarinda bulundugu bir cok seyi dendim hepsinde sonuc ayni .yani basarisiz .en sonunda tesadufen you tube de bi video gordum sigarayi birakmanin acisiz yolu diye .inanmasamda bi bakim dedim .o gun bugundur 6 ay oldu agzima sgara koymadim .harika bir video siddetle tavsiye ederim .eger gercekten birakmak istiyorsan vidoyu izle yanliz videonun basinda adamin dedigi gibi yanlizken tam konsatre olmalisin yani durdurp durdurp degil tek sefrde ...videonun adi alan car yöntemi ile agrisiz sigara birakma you tube yaz aorda var ..
allah yardimcin olsun ben basardim umarim sende basarirsinbazen herseyden vazgecesim geliyor ...ama birden zaten hicbiseyimm olmadigini anliyorum ve huzurrrrrrr
Yorum
-
Merhabalar,
Dünyada ki en etkili sigara bıraktırma hapı olan CHAMPIX i öneririm..Oldukça pahalı ama...Yanlış hatırlamıyorsam kutusu 180 TL idi..Eczanelerde bulunabiliyor..BAYER tarafından üretiliyor..Sağlık bakanlığının da tavsiye ettiği ciddi bir ilaç..Sigarayı bırakmadan 1 hafta önce kullanmaya başlıyorsunuz..Beyindeki sigara ve madde bağımlılığı merkezini etkisizleştirerek sigarayı bırakmanızı sağlıyor..2 kutu ile 2 ay zarfında sigaradan kurtuluyorsunuz..
Selamlar...2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme
Yorum
Yorum