Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.4 insignia 10.5 litre

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 1.4 insignia 10.5 litre

amaan bas abicim gaza ne kadar yakarsa yaksın tadını cıkar
    [img width=200]http://s1310.hizliresim.com/1g/p/ttf0f.jpg[/img]

Opel İnsignia 1.6 T Cosmo

Yorum

Evet arkadaşlar bugün aracımla abanta gidip geldim hızım şöyle idi
      İstanbuldan çıktığımda bi bakim kaç km yapacak dedim 205km hız yapabildim motor açılmadığı için galiba daha yukarı çıkmadı yada arabadamı sıkıntı var ben şıkkını geçiyorum ortalama hızım 130km ve yakıt 6.9 lt yüzüm güldü valla genel ortalamamda 9.6lt re düştü 570km yaptım araç hala 380km yol gidersin diyor ne kdar doğru bilemem

Yorum

benımkı şu an 2500 de ortalama 7.3
        ahmet

Yorum

Şehiriçinde yakıyor 1.4'ler. Yokuş yukarı bayılmaması için vites düşürmek zorunda kalıyorum ve anlık yakıt 20-25 oluveriyor. Yüksek viteste araç bayılıyor.

Aracı sert kullanmak çok tatlı oluyor ama bu sefer en az 10 lt+ üzeri oluyor yakıt.
          2012 - 1.4 Turbo Edition Elegance + Yeni Stil Paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
            İstanbuldan çıktığımda bi bakim kaç km yapacak dedim 205km hız yapabildim motor açılmadığı için galiba daha yukarı çıkmadı yada arabadamı sıkıntı var ben şıkkını geçiyorum ortalama hızım 130km ve yakıt 6.9 lt yüzüm güldü valla genel ortalamamda 9.6lt re düştü 570km yaptım araç hala 380km yol gidersin diyor ne kdar doğru bilemem
            Abi benimde ilk hiz denememde 205 te kalmisti sonra kafayi yedim hemen bi daha ciktim 220 gordum rahatladim sonrada 230 lara dayandim
            2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
              bu iyi haber benimdede en kısa zamanda bir uzun yol yapasım var. hem aracı denemek hemde yakıta bakmk istiyorum. muhtemelen aynı değerleri yakalarım bende...

1.4 T Edition Elegance -Karbon siyah, SP, 18 jant, Necvox MM.

Yorum

Aksam gölcük'ge gitim bir kac foto cektim yakıtla ilgili.

bu fotoda hızım 90 ile 110 arası 6,1 lt.daynamadım bastım basamamak elde degil muberek bırek benı gideyim diyor basmasaydım 5 küsür lt düsecekti cünkü daha önce 5,7 lt yakaldıgım oldu

bastıkdatan sonraki resim 6,5 lt.

BEN SAHSEN YAKIT KONSUNDA COK MEMUNUM SEHİR İCİ TARFİK YOGUNLUGUY GÖRE DEGİSİYOR 8 İLE 10 ARASIDNA DEGİSIYOR.
                SEHİR DISI 5,7 LT YAKALDIGIM OLDU UZUN YOLDA DİZEL BİR ARACTAN DAHA AZ YAKIYOR DİYEBİLİRİM...

** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

böyle az yakan araçları görmek beni fazlasıyla mutlu ediyor

Yorum

çok gogru 100 110 da uzun yolda dızelden az yakıyor
                    ahmet

Yorum

İşleniyor...
                    X